ΧΙΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!! ■ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΠΟΣΤΑ! Η ΑΕΚ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!!

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιτίας του κρύου τα άλογα καταναλώνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους για να ζεσταθούν, οπότε χρειάζεται να λαμβάνουν περισσότερες θερμίδες. Το χορτάρι δεν είναι αρκετό για να τα θρέψει το χειμώνα, γι΄ αυτό πρέπει να συμπληρώνεται από σανό και συμπυκνωμένες τροφές (δημητριακά, κύβους, μείγματα), ανάλογα με τον τύπο εργασίας που το άλογο κάνει. Η διατροφή πρέπει να προσαρμοστεί στις συνθήκες εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια αδυναμίας. Και βέβαια αν το θερμόμετρο πέφτει κάτω από το μηδέν, τότε πρέπει να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η παροχή ενέργειας. Το νερό πρέπει, επίσης, να υπάρχει άφθονο και να είναι φρέσκο και καθαρό.

  2. Καλημέρα Μιχαλη παικτουρα ονειρεύτηκα το γήπεδο σήμερα αλλά λίγο περίεργο όνειρο βέβαια αλλά δεν βαριέσαι ΝΑΟΣ ΜΟΝΟ

  3. Μιχάλη είσαι άρρωστος με την ΑΕΚ και θα αρρωστήσεις!!! Και μετά ποιός θα μας δείχνει πλάνα?

    Θα σε μαλώσω!

    Ο φίλος σου από Ολλανδία!

  4. Οπως παει θα μας κατηγορησουν για συσταση εγκληματικης οργανωσης….Μαλλον το χτεσινο ρεπο σου εκανε καλο Μιχαλη….αλλα καπου πρεπει να μπει ενα ΤΕΛΟΣ!!
    ΥΓ. Ακομα θυμαμαι ποση ωρα παρακαλουσαμε τον κυρ γιωργο να μας αφισει να μπουμε στο τοτε χιονισμενο Ν.Γκουμας….

  5. Φίλε καλημέρα παρακολουθώ τα βίντεο που ανεβάζετε όλα τα παιδιά δυστυχώς όμως με στεναχώρησε το βίντεο του αγιασμού που ανέβασε ο Black horse και σε κατηγορουσε. Έμαθα ακόμα ότι κατηγορη κόσμο της αεκ βαφτίζοντας τους αναρχικούς πρεζακιδες και αλήτες με κατάπτυστους γονείς. Ντροπή του που λέει ότι είναι αεκ και φέρε και σκέφτεται έτσι. Οι πραγματικοί αεκτζη δες δεν είναι ρουφιάνοι και ούτε απειλούμενα κόσμο με αστυνομίες και τέτοιες φασιστικές μεθόδους…

  6. Γεια χαρα απο την κλικα των ανανδρων και ψευτων:D Μικελε αυτα τα κοψιματα στη ροη για να μπει το λογοτυπο χτυπανε καπως ασχημα στο ματι. Φιλικα παντα. Καλη σου μερα αδερφε!

  7. Μιχαλάρα καλημέρα , σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά.Το άλογο λόγω της χιονόπτωσης το βλέπω στο στάβλο παρκαρισμένο για πολλές ημέρες.

  8. Για να γνωρίζει ο κόσμος επειδή είπα στο μαύρο άλογο ότι κυνηγάει κόσμο με το ζόρι να κάνουν εγγραφές στο κανάλι του και οτι με τα προσωπικά δεδομένα που τραβάει θα του πάρουν και τα σώβρακα δικαστικά με μπλόκαρε και μου έσβησε τα σχόλια! Απαράδεκτος, τραγικός και αμόρφωτος που το παίζει διανοούμενος και μας πονάνε τα αυτιά με αυτά που ακούμε

  9. καλημερα στην κλίκα, κατα των ζωόφιλων κινήσεων ελευθέρων πολιτών
    και για να αποδειξω οτι ειστε κλίκα αντιζωόφιλη, ερωτώ
    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑ ΧΙΟΝΑΛΟΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ;

  10. Μιχάλη καλημέρα, εγώ είμαι σίγουρος ότι τα συνθήματα πέριξ του γηπέδου Που τον κράζουν τα γράφει αυτός για να έχει περισσότερη τηλεθέαση ,τι λες ?

  11. Χρόνια πολλά Μιχάλη.ΣΕ ευχαριστώ γι αυτό που μας προσφέρεις και μην ασχολείσαι με άτομα που διαφωνούν με το νόμο ,για την ισότητα των δύο φύλλων.Και σε αυτό έχει αναφερθεί, σε μία από τις πολλές ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ΄΄ αναφορές του.

  12. Εγώ πραγματικά δεν ξέρω τι έχει γίνει με το μαύρο άλογο αλλά μόνο απο τις φωνές και των δυο και χωρις να τους ξέρω έχω σχηματίσει γνώμη… Ακόμα και απο τη φωνή καταλαβαίνεις πράγματα για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου…Πιο Καλά είναι τα μάτια άλλα και απο την ακοή καταλαβαίνεις πολλά..

  13. Στην πληροφορική, ο δούρειος ίππος (trojan horse ή απλά trojan) είναι ένα κακόβουλο πρόγραμμα που ξεγελάει τον χρήστη και τον κάνει να πιστεύει ότι εκτελεί κάποια χρήσιμη λειτουργία ενώ στα κρυφά εγκαθιστά στον υπολογιστήτου άλλα κακόβουλα προγράμματα. Συγκεκριμένα, κρύβουν μέσα τους κακόβουλο κώδικα ο οποίος μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή. Εξωτερικά μοιάζουν με προγράμματα τα οποία εκτελούν χρήσιμες λειτουργίες, είναι ενδιαφέροντα και δίνουν την εντύπωση στον χρήστη ότι είναι ακίνδυνα. Όταν όμως ο χρήστης εκτελέσει αυτό το πρόγραμμα, τότε ενεργοποιείται ο κακόβουλος κώδικας με αποτέλεσμα ο υπολογιστής να μολυνθεί. Συνήθως αποτέλεσμα της μόλυνσης από δούρειο ίππο είναι η εγκατάσταση κάποιου προγράμματος που επιτρέπει σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες να έχουν πρόσβαση στον μολυσμένο υπολογιστή και να τον χρησιμοποιούν για να ξεκινήσουν άλλες επιθέσεις προς άλλους υπολογιστές του διαδικτύου. Σε αντίθεση με τους ιούς, οι δούρειοι ίπποι δε μεταδίδονται μολύνοντας αρχεία.

  14. Κυκλοφορει φευγατο και οποιος του εναντιωθει στην αστυνομια θα δωθει.Εχει τεσερα ποδια δυνατα αλλα μυαλο λιγοτερο απο οτι εχει ανθρωπος στα αχαμνα.Αλλα λεει οταν κανει παραγωγη κι αλλα γραφει οταν βγαζει χολη.Ειναι ομως σε ολους αγαπητος γιατι ειναι ενας αλλοφρον κωμικος και το γελιο σκορπει και ικετευει οικτος να του δωθει.

  15. Μιχαλη μπορείς να μου πεις τι έγινε με σένα και το αλογάκι της κακιάς ώρας δεν γνωρίζω και οι άλλοι δεν μου απαντανε

  16. Βασικά μια είναι η αλήθεια για όλο αυτό πού έγινε μια εικόνα 1000 λέξεις

    https://www.dropbox.com/s/v7f4e5mccp3yoza/IMG_20190108_170243.jpg?dl=0

  17. Ριξτε χολη για τον Γιωργο εσεις εκτίθεστε γιατι ο ιδιος στα βιντεο του λεει οτι αγαπαει ολο το κοσμο.

  18. Ο Γιωργος πιστευω οτι ειναι το καταλληλότερο ατομο που πρεπει να επιλεξει ο Μελισσανιδης για να καθαρισει η αλητεια στην ΑΕΚ.Και μονο που ανοιξε πολεμο με το πιο εμετικο κομματι μεριδας κοσμου της ομαδας δειχνει οτι εχει τεραστια αντερα.

  19. Ουρά Του Αλόγου

    Γιάννης Χαρούλης

    Ο καβαλάρης τ' άλογο το 'χε μες στην καρδιά του.
    Που να 'βρει φίλο πιο καλό να λέει τα μυστικά του.
    Το τάιζε αγριοκρίθαρο, τετράφυλλο τριφύλλι,
    στολίδια είχε στη σέλα του με λαμπερό κοχύλι.
    Ήταν λευκό, ήταν κάτασπρο, ήταν γοργό και ξύπνιο,
    κάλπαζε στα γυμνά βουνά και ξέφευγε απ' τον ίσκιο.
    Μα ένα παλιομεσήμερο, σε μια συκιά από κάτω,
    αστρίτης στραβογάμησε και δίνει δαγκωσιά του.
    Δεν πέρασαν πέντε λεπτά μα πέρασαν αιώνες
    ο καβαλάρης το θρηνεί, χαϊδεύει τους λαγώνες.
    Σύντροφε που ξανοίγεσαι, που χάνεσαι και φεύγεις;
    Ας δώσουμε όρκο, με καιρούς να σ' εύρω ή να μ' εύρεις.Σκυφτός γυρνάει στο σπίτι του, σκυφτός την πόρτα ανοίγει,
    καρφώνει τα παράθυρα και στο πιοτό το ρίχνει.
    Το άλογο στο μεταξύ τα όρνια το τυλίξαν
    το σκελετό…

  20. θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι εις ενδειξη πενθους και σεβασμου στο νεκρο κατεβασα το σημερινο βιντεο… ευχαριστω για τη κατανοηση!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: