Αποκλειστικές εικόνες από το εργοτάξιο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σήμερα 28/04/2018 και ΠΩς ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Κ Η ΘYRA 22 ΑΠΟ ΤΗΝ 1- 2!!!
η θυρα των επισημων ειναι ο τομεας 2 και διαμορφωνεται ως εξης:Α) επιπεδο -1 υπογειο τα αποδυτηρια Β) επιπεδο 0 ισογειο εισοδος θεατων και εδω θα σκαφτει οσο χρειαστει ο περιβαλον χορος. Οσο ειναι οι κερκιδοφοροι δηλαδη αποτην τριτη κολονα και μπροστα θα ειναι κερκιδες Γ) επιπεδο +1 πρωτος οροφος απο την πρωτη λοξη κολονα μεχρι την τριτη κολονα που ξεκιναει το κατω διαζωμα με της κερκιδες θα πεσει ταρατσα που θα ειναι το δαπεδο για τις σουιτες 1 Δ)επιπεδο +2 δευτερος οροφος θα ειναι ο δευτερος με σουιτες2 ακριβως οπως ο απο κατω οροφος Ε) επιπεδο +3 τριτος οροφος δημοσιογραφικα με κολονες που θα στηριξουν σκεπαστρο .Ακριβως διπλα και αριστερα ο τομεας 1 ιδιος στη κατανομη τοω οροφων,ποιο μεγαλος ιδιος σε διαστασεις με τον τομεα 7 ακριβως απεναντι.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕς ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ…. ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ!!ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ…ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΥ!!!

  2. φιλε γιωργο καλησπερα
    μπετοπανα
    γεοπανα
    ασφαλτοπανα
    προσεξε μην σου ξεφυγει κανενα ……πανα
    θα σε μαλωωωωωσει ο μιχαλης
    καλη συνεχεια απο φιλο γαυρο!!!
    πατε γερα!!!

  3. Γιωργο η θυρα των επισημων που δειχνεις ειναι ο τομεας 2 και διαμορφωνεται ως εξης:Α) επιπεδο -1 υπογειο τα αποδυτηρια Β) επιπεδο 0 ισογειο εισοδος θεατων και εδω θα σκαφτει οσο χρειαστει ο περιβαλον χορος. Οσο ειναι οι κερκιδοφοροι δηλαδη αποτην τριτη κολονα και μπροστα θα ειναι κερκιδες Γ) επιπεδο +1 πρωτος οροφος απο την πρωτη λοξη κολονα μεχρι την τριτη κολονα που ξεκιναει το κατω διαζωμα με της κερκιδες θα πεσει ταρατσα που θα ειναι το δαπεδο για τις σουιτες 1 Δ)επιπεδο +2 δευτερος οροφος θα ειναι ο δευτερος με σουιτες2 ακριβως οπως ο απο κατω οροφος Ε) επιπεδο +3 τριτος οροφος δημοσιογραφικα με κολονες που θα στηριξουν σκεπαστρο .Ακριβως διπλα και αριστερα ο τομεας 1 ιδιος στη κατανομη τοω οροφων,ποιο μεγαλος ιδιος σε διαστασεις με τον τομεα 7 ακριβως απεναντι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: