Αποκλειστικές εικόνες από το εργοτάξιο της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ σήμερα 26 ΜΑΙΟΥ 2018 και όλα τα έργα στο ΤΟΜΈΑ »5΄΄ στον πυλώνα!! Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολοι δυναμικά με τις δωρεάν εγγραφές σας να στηρίξετε την προσπάθεια μου..

    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!!!

    Aδέλφια απολαύστε όλη την διάρκεια των βίντεο που ανεβάζω..κρύβουν ομορφιές!!!

    Ta βιντεάκια μου ,,ΕΠΙΚΑ..τομέα τομέα και θύρα θύρα!!

    ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ:black horse aek

    Το καναλι είστε ΕΣΕΙς!!!

  2. Γιωργο λενε σκυροδεμα και κερκιδες θα τελειωσουν τον Απριλιο. Ξερεις το μετεπειτα ποσο χρονο θελει ή μπορεις να ρωτησεις??

  3. Γιώργο χρόνια πολλά για το γιο σου και υγεία και χαρά για όλη σου την οικογένεια.
    Τώρα για τη μπλε σωλήνα είναι λαστιχένια σωλήνα αέρα και θεωρώ με κάθε επιφύλαξη και συμπεράνω από αυτά που φαίνονται, ότι χρησιμοποιείται για να εισάγει με τη βοήθεια του κομπρεσέρ και του αέρα που εκτοξεύει, μέσα στο σπιράλ έναν οδηγό π.χ. σκοινάκι για να μπορεί δεθεί πάνω του η άκρη του τένοντα ή και την ίδια την άκρη του τένοντα με μια τάπα ενσωματωμένη πάνω του. Έτσι θα μπορεί να διευκολύνει το τράβηγμα του τένοντα μετά το τέλος των σκυροδετήσεων, μέσα στη σωλήνα (σαν ατσαλίνα που χρησιμοποιούν οι ηλεκτρολόγοι για να τραβούν τα καλώδια) και έτσι να τοποθετείται ο κάθε χαλύβδινος τένοντας μέσα στη σωλήνα και να παραμένουν ελεύθερα τα δύο άκρα του για την προένταση.

  4. αδελφια καλημερα και για να μην σας γινομαι ''κουραστικος'' με τα πολλα παρτ-ακια που ανεβαζω καθημερινα να με βρισκεται καλυτερα απο την σελιδα μου στο φβ!
    ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!
    Ετσι χωρις ταλαιπωρια δικη σας θα βρισκεται ολα τα παρτακια της ημερας!!!
    ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: