ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΔΕ… ΜΙΛΑΜΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!!

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φίλε Μιχάλη, μπορείς να μου πείς την ιστορία για το δίκεφαλο που είναι στη μέση του γηπέδου. Ήμουν μικρός όταν πήγα στα Φιλαδέλφεια, και δέν τον θυμάμαι. Και να τον είδα, δέ θα του είχα δώσει σημασία. Ευχαριστώ

  2. σευχαριστουμε φιλε για ολα…..καθε μερα μπαινουμε να παρουμε τη τζουρα μας….να σε εχει ο θεος καλα…ΥΓ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ….ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ Η ΝΕΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΧΑΧΑΧ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΕΤΕ

  3. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΠΑΛΙ 18ΑΔΑ!!!! ΕΥΓΕ!! ΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ…ΝΑΙ…ΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ " ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΣΧΑ" (που το θυμηθηκα αυτό!!!)

  4. Σήμερα έπρεπε Ολα τα μηχανιματα να παρελασουν στη Νέα Φιλαδέλφεια ……..
    Μπροστά οι Τσαπες με την Σημαία της ΑΕΚ μετα τα υπόλοιπα και τελευταίο εκείνο το μπολντοζακι.
    Και ο Βασ…..πουλος σε θέση προσοχής να χαιρεταει.

  5. Μιχάλη μια παρατήρηση μόνο για καλό.. όταν φυσάει να προσέχεις μόνο γιατί όταν φυσάει και μιλάς τότε δεν ακούγεσαι να ξες, για να μη τα λες τζάμπα.. σ'αυτήν την περίπτωση βάλε το χέρι μπροστά στο μικρόφωνο για να κοβει τον αέρα για να ακούγεσαι.. 😉 ..ευχαριστούμε για το βίντεο για ακόμη μια φορά!

  6. Γειά σου φίλε μιχάλη τι κάνεις? χρόνια πολλά για χθές ζήτω η πατρίδα μας τη δευτέρα δε θα πάς στο γήπεδο να κάνεις βίντεο θα χεις κάποια προσωπική δουλειά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: