ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

88 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσιογνωμία τεράστια!!!!!!! Και στην κάμερα της Δικέφαλος!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΧΑΛΗ!!!!!!!
    ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΞΑΝΑ!!!!!!!!

  2. Φίλε Μιχάλη καλησπέρα και καλή ανάσταση να έχεις σήμερα έγινες φίρμα από το βιντεάκι της δικεφαλος αε.συνεχισε γερά Εμείς σε στηρίζουμε!!!φέτος είναι η χρονιά μας σε όλα!!

  3. Ιταλικό καπελάκι,σε λένε νονό μιλάς για σιδέρωμα και τσιμεντωμα…τυχαίοοοοο!ας έχει εμείς σε γουστάρουμε γι αυτό που κανείς…!Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους! Εύχομαι να γυρίσουν και τα δύο παιδιά στο σπίτι τους σύντομα….

  4. μιχαλαρα οντως ιταλοφατσα ' χεχε στο προφιλ,ολοι σε καταλαβαμε απο την φωνη
    κουιζ: μιχαλιο ξερεις πως ξεχωριζαν -ριζουν τα ελληνιστικα και ρωμαικα αγαλματα;;
    🙂 (κατα τις περιοδους )

  5. Εκτός από φωνή, κόψαμε και φάτσα σήμερα! Έχουμε πλεον όλο το πακέτο! Κοινοπραξία με τον ανταγωνιστή βλέπω; Θ Α Σ Ε Μ Α Λ Ω Σ Ω Ω Ω! Καλή Ανάσταση να εχεις Μιχάλη, όπως και όλος ο Ενωσίτικος λαος!

  6. Αν ειχαμε και καποτε… τοσο καλους μπλε καπελακιδες δεν θα μας ειχε ξεσπιτοσι ο σεισμος ! δεν βαριεσαι … καθε εμποδιο για καλο λεμε. ευχαριστω μιχαλη.
    Καλη ανασταση σε ολους !
    Υ.Γ. ερχονται πολλες κουπες απο εδω και περα.

  7. Καλησπέρα αδέρφια.. Μιχαλιό έχεις βαφτίσει τους 3 γερανούς με ονόματα επιθετικού, αμυντικού χαφ και επιτελικού χαφ. Νομίζω ότι ο τέταρτος πρέπει να ονομαστεί Τσιγκρίνσκι.. Πάμε γερά ΑΕΚΑΡΑ. Καλή Ανάσταση και καλό πάσχα σε όλους.

  8. εγω θα προτεινα να βαφτιζαμε και καποιο μηχανημα ή τον τεταρτο γερανο με ονομα παιχτη απο την ομαδα μπασκετ !ΑΕΚ ειναι και αυτοι και πρεπει να δειξουμε πως τους ανταπωδιδουμε το final four εστω και ετσι ! γιατι οχι σακοτα ή χάρις ή πάντερ

  9. Τιναφτορε!!! Σε παρακαλάνε όλοι να ''μπεις'' στο πλάνο και πας και το ''δίνεις'' στον ανταγωνιστή (ουουου);;;; Θα σε μαλώσω… χαχαχαχα!!!!

  10. να ονομασεις κατι Γεωργεα! ισως καμια μπετονιερα που φερνει ''πραμα'', γιατι σε αυτην την περιπτωση και τα μπετα ειναι ωραια χαχαχαχαχαχα. Καλες γιορτες σε ολους!!!!

  11. ΜΙΧΑΛΗ ΕΓΩ ΘΑ ΕΥΧΥΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

  12. Καλή Ανάσταση και καλή Λαμπρή εύχομαι σε όλους!!!
    Κυρίως για να μαθαίνουν οι νεότεροι Μιχάλη.
    Οι παλαιοί Έλληνες δεν έλεγαν Καλό Πάσχα, καθώς αυτή είναι η Εβραϊκή ορολογία που προσδιορίζει την γιορτή. Ο σωστός ελληνικος ορισμός στις ευχές αυτής της μεγάλης γιορτής λοιπόν είναι Καλή Λαμπρή και Καλή Ανάσταση!!!

  13. Μια πρόταση. Ξεκίνα μια συζήτηση. "Τί είναι ΑΕΚ για σένα?"
    Και θα το ξεκινήσω, για μένα ΑΕΚ είναι οι στιγμές μ αγαπημένα πρόσωπα, και συγκεκριμένα το πατέρα μου που έφυγε όταν η ομάδα έπεσε Γ'. Δέ μπορώ να βλέπω τα βίντεο σου και να μή συγκινούμαι ενθυμώμενος τις ιστορίες που μου έλεγε ο γέρος μου για τη ΝΦ όταν πήγαινε νέος. Δέ μπορώ να μή λυσμονώ τη 1η φορά που με πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
    Έίχαμε δώσει μια υπόσχεση. Όταν η ΑΕΚ το πάρει θα καπνίζαμε πούρα μαζί. Έρχομαι από Ολλανδία για το μάτς με το Λεβαδειακό. Δέ ξέρω σε πιά κερκίδα θα είμαι, αλλά θα έχω μερικά πούρα μαζί μου και θα μοιράσω.
    Η ΑΕΚ για μένα είναι η οικογένειά μου και οι αναμνήσεις μου.

  14. Μιχάλη θα σε μαλωσωωωω σε είδα σε άλλο κανάλι ελπίζω να μην συνωμοτεις εναντίον αυτού του καναλιού χαχαχαχαχ….. Καλησπέρα από Κασο Μιχαλαρα ααα, ο γερανος να ονομαστεί Αραουχο

  15. Μπράβο σου ρε Μιχάλη πάνω από ολα είσαι άνθρωπος σωστός για αυτο μου αρέσει να παρακολουθω τα βιντεακια σου !

  16. Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιον λόγο ένας από τους τρεις γερανούς είναι μέσα στο χώμα ενώ οι άλλοι δύο είναι εκτός ???
    ( Δεν θα έχει μεγάλη σημασία απλά για να ξέρω )

  17. Καλο πασχα και καλη ανασταση αδερφε μας.Σευχαριστουμε για την καθημερηνημας αγαπημένη σηνηθεια.Το πραταθλημα θα το Γιορτάσουμε ολοι μαζί στην Φιλαδέλφεια.ΑΕΚΑΡΑ γερα.

  18. Ξερει καποιος πόσους χορουσε η σκεπαστή και πόσους θα χοραει στο κενουργιο γυπεδο το κατο διαζομα εκει που θα μπει η Original?

  19. Μιχαλαρα εισαι παντου!σε θαυμασαμε κ στο βιντεο της ΠΑΕ με το καπελακι σου!χαχαχαχα!θεουλης!καλο πασχα και καλη Ανασταση σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου!να εισαι παντα καλα και να συνεχισεις να μας προσφερεις ωραια βιντεο και αφθονο γελιο!Χρονια πολλα!

  20. Καλο πασχα Μιχαλαρα και σε ευχαριστουμε για τα βιντεο που μας βοηθας που δεν μπορουμε να τα δουμε απο κοντα!

  21. Μιχάλη έπρεπε να χουμε 15 γερανούς για να μην αφήσουμε παραπονούμενο παίκτη μας…. Ποιόν να πρωτοπείς και ποιόν ν΄ αφήσεις απ΄ έξω απ΄τη φετινή ΑΕΚ.

  22. Αυτοί οι 10-12 ματάκηδες που μπαίνουν κάθε μέρα στα βίντεο και κάνουν distake. Πρέπει να έχουν μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα…
    Καλό Πάσχα Μιχάλη!!!

  23. Συγχαρητήρια για τις σκέψεις σου για βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Επίσης για τις ευχαριστίες σου και προς τους εργάτες, που πολλές φορές του ξεχνάμε. Αυτούς που δεν σκέφτηκε η παρούσα δημοτική αρχή, που ήθελε να μην γίνει το γήπεδο. Να μην ξεχάσω και τον άνθρωπο που ανέλαβε το όλον εγχειρημα (Δεν τον αναφέρω να μην θεωρηθή ως κολακία)

  24. Μιχαλαρε ωραιο το καπελακι της ιταλιας, θα τη σηκωσετε τη κουπα φετος στο μουντιαλ; Τι;;;; αποκλειστηκατε;;;;; οχι ρε γαμωτο τι πικρα……..

  25. χτες και δηλωσεις με καπελο ιταλιας και βιντεο εισαι τρελος και παλι ευχαριστουμε!!!! και καλο πασχα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: