ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!! ΦΙΕΣΤΑ ΕΝΟΨΗ!! ■ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 10.000!!

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα Μιχάλη. Αρχίζει και δείχνει πια… Το μόνο που δεν μπορώ να φανταστώ είναι το τελικό ύψος. Έχεις ιδέα αν θα γίνει ψηλότερο και κατά πόσο σε σχέση με τις πολυκατοικίες στην Καππαδοκίας;

  2. 16:25 η AEK δέν έχει τίποτα να αποδείξει. Όπως μόνοι τους φτιάξαν δικές τους βαθμολογίες, έτσι και μόνοι τους θέλουν να δώσουν δικές τους αποδείξεις.

  3. Καλημέρα Μιχάλη !!!! Ασε τα παοκακια ρε πέτρα θα σηκώνεις και από κάτω θα έχει ενα μπαοκτζη φουκαρά να κλαίει χαχαχαχα

  4. Για σου Μιχάλη έτσι ΑΕΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ έμαθα ότι αν δεν γίνει κάτι και με το διαιτητηκο δικαστήριο τα μπαοκια θα πάνε στο ΝΑΤΟ ΚΑΙ μετά αν δεν γίνει τίποτα και εκεί θα πάνε στον ΛΕΥΚΌ ΟΊΚΟ και αν δε γίνει και τίποτα και εκεί θα καταλήξουν σε οίκο ανοχής να πούνε ότι έχουν 70 πόντους εεεε 70 βαθμούς ήθελα να πω μάλλον θα σκάσουν στα γέλια και εκεί

  5. ελειψες αδερφε! ωρα να δωσεις διημερο ρεπο και στον αεκοσκο τωρα:) λογικα αυτα τα σιδερα τα λοξα που θα γινουν κολωνες (σαν κανονια που ειπες) θα ειναι κολωνες που θα στηριζουν το πανω διαζωμα. επισης θα σε μαλωσω χαχααχα, γιατι ναι μεν χωροταξικα προς τα εκει ηταν η παλια 21 (λιγο πιο μακρια απο το αλσος), αλλα μην ξεχνας να αναφερεις και το μοσχος που ηταν περιπου εκει, και κυριως εκει που ειναι ο βδ πυλωνας! να το μνημονευουμε και το θρυλικο γηπεδακι του μπασκετ μας! φιλια καλη συνεχεια πρωταθλητη!

  6. Ευχαριστώ για το λαικ αλλά δεν χρειάζεται δεν το πρόλαβα το γκουμας 7 χρονών ήμουν το 2003 δεν έχω καμία ανάμνηση από εκεί εκτος απο το νοβασπορτς που βαζει που και που παλιους αγωνες τώρα απλά περιμένω

  7. Καλημέρα Μιχάλη, πάντως αν δεις τα βίντεο του Ιανουαρίου ή του Φεβρουαρίου, όπου μόνο οι εκχωματώσεις είχαν γίνει, είναι απίστευτος ο ρυθμός που προχωράνε τα έργα. Και έτσι πρέπει να γίνεται σε κάθε έργο, δημόσιο ή ιδιωτικό, γιατί κάθε καθυστέρηση, είναι χαμένα χρήματα… ΓΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΕΚ CLUB.

  8. Γεια σου Μιχάλη πρωταθλητή!!! Τελικά μου εφυγε η απορία που συζητάγαμε το πρωί για το πως θα στηριχθει το πάνω διαζωμα… Κατατοπιστικότατα τα σημερινα πλάνα…

    Υ.Γ. Ετυχε να γνωρίσω το Μιχαλη σήμερα εντελώς τυχαία και ειναι ακριβως αυτο που βγαζει στα βιντεο του. Ενας χαρούμενος και ευδιάθετος ανθρωπος που σου φτιαχνει τη μερα και ενας άρρωστος και ανιδιοτελης ΑΕΚτζης.

  9. Γεια σου Μιχαλαρα! Αυτα τα σιδερα που προεξεχουν λοξα, σαν κανονια οπως ειπες, στη νεα θυρα των οργανωμενων, πιθανο να ειναι οι βασεις του επανω διαζωματος!
    Αν ξερει καποιος σιγουρα, ας μας πει.

  10. Καλησπερα πρωταθλητη, τσεκαρε αυριο διπλα απο τον δικεφαλο!! Εχω ετοιμασει κατι για το Σαββατο που θα καουν τα Φιλαδελφεια!!

  11. Γεια σου μιχαλη.. ολα καλα με το γηπεδο. Ολα καλα γενικα με την ομαδα σε ολα τα τμηματα. Ο παοκ ζητησε αντιντοπινγκ σε 5 παιχτες. Ωραια σε λιγο θα ζητησουν και για τον φροντιστη. Καλα το πανε… Τι κολπο ειναι αυτο??

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: