ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ… ΕΞΩΓΗΪΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ… ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ… ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε γήπεδο επιτέλους να φύγουν τα φαρμάκια.
    Μπράβο ρε Μιχάλη τσαντισμένο σε άκουγα δεν με κάνει εντύπωση

  2. Μπραβο Μιχαλη εισαι ψυχαρα και τα λες και σωστα και αντικειμενικα εισεπνευσες και εσυ δακρυγονα?
    ΜΙΝΟ ΑΕΚ

  3. Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ… ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΚΟΣΜΟΣ!!

    Υ.Γ ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΕΙΣ ΑΕΚΑΡΑ!!

  4. Μιλάς πολύ λογικά. Δικαιούμαστε μια άσχημη εμφάνιση.
    Ελπίζω του χρόνου να ενισχυθουμε περαιτέρω στα χαφ για να εδραιωθουμε στην κορυφή της Ελλάδας και για μία αξιοπρεπή πορεία στο Champions League..

  5. Και τελευταίο Μιχάλη πριν καληνυχτίσω
    Όταν είπες και στο βίντεο περί ντροπή της προσφυγιας που μας είπαν οι γύφτοι, αυτοί έχουν αδερφικες σχέσεις με τουρκική ομάδα την λεγόμενη μπεσικτας έχουν πολύ θράσος το έχω ξαναπεί τους μισούσα πάντα επειδή μας έκλεψαν το σήμα και όχι μόνο από μικρό παιδί γιατί έβλεπα ότι είδατε οι υπόλοιποι συνοπαδοι μας από πέρυσι ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ

  6. αν εμεις ειμαστε η ντροπη της προσφυγιας αυτοι ειναι η ντροπη της θεσσαλονικης και ολοκληρης της ελλαδας!!

  7. Αυτο που εκανε η Αεκαρα φετος ηταν αθλος με το μισο μπαντζετ απο αλλους.Συνεχισε φιλαρακο τα υπεροχα βιντεο.ΑΕΚΑΡΑ

  8. Καλησπέρα Μιχαλιό, καλησπέρα αδέρφια. Δίκαια το πήρε ο ΠΑΟΚ κακά τα ψέματα. Τους προετοίμαζαν 2-3 βδομάδες γι'αυτό το παιχνίδι και μπήκαν σαν καμικάζι στο γήπεδο. Εμείς δεν φανήκαμε ποτέ, δυστυχώς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μην ασχολείστε με το τι λένε οι μπουγάτσες αδέρφια γιατί το πιο πιθανόν είναι να χάσετε πάσα ιδέα για το που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη νοημοσύνη. Χάσανε το παιχνίδι από το γαύρο γιατί βρέθηκε ένα Όρκ, πέταξε ένα ρολό χαρτί κι αντί να τον τσουβαλιάσουν και να τον πετάξουν έξω του έλεγαν και μπράβο. Με εμάς και το παιχνίδι στο 0 – 0 μπήκε μέσα ο dirty Harry, ο αγώνας διεκόπη κι αυτοί λένε ότι κέρδισαν με ένα γκολ που μέτρησε 2 ώρες μετά. Μην τους δίνετε αξία γιατί δεν την αξίζουν. Προσπαθούν να κρύψουν την αποτυχία στο πρωτάθλημα λέγοντας και κάνοντας οτιδήποτε άλλο εκτός από το να ρίξουν το φταίξιμο (που έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα) σε ένα Όρκ και στον άνθρωπο που τους πληρώνει(π.χ. καραμέλα Λουτσέσκου και παικτών για κλέψιμο κλπ.).
    ΥΓ. Μία πόλη, μία ομάδα με ένα πρωτάθλημα λιγότερο από τον Άρη… Απλά για γέλια…

  9. και γω αν ημουνα στη δυση μου σαν παιχτης αυτες τις μαλακιες θα ελεγα χθες. για να εξασφαλισει τα μελλοντικα του χαρτζιλικια απο την παε μπαοκ….εχει παντρευτει και θεσσαλονικια..μαλακας ειναι…πως θα βγαζει τα προστοζιν του οταν κρεμασει παπουτσια….

  10. Του χρόνου που πιθανότατα θα έχουμε και τα λεφτά cl ποιος μας φτάνει και μάντεψε με ποιους θα παίξουμε στους προημιτελικους του μπάσκετ

  11. Δυο συμπερασματα..η αστυνομια πεταγε δακρυγονα και γκλομπιες στο δικο μας κοσμο ενω στους βουλγαρους απλα χαζευαν..κατι πρεπει να γινει…φτανει πια με το παραμυθι τπυ λαου του παοκ κατι πρεπει να γινει…διοικηση ακους?????οσο για το μικρο σωματειο του παοκ..απλα μικραίνουν πιο πολυ,σιχαμενοι στα ματια ολης της Ελλαδας πλεον..σε καθε επιπεδο

  12. προσωπικά τέλος με την δήθεν όμοια καταγωγή με τον κομπλεξικό του βορρά. αυτοί από πάντα μας μισούσαν , δεν έχουν καν καμμία σχέση με το επίπεδο του μέσου ΑΕΚτζή, καμμία συμπόνεια από δω και μπρος, εμείς θα κοιτάξουμε το σπίτι μας, και τίποτα άλλο. και άμα τους παρατήσει ο ιβάν κάποια στιγμή , να πάνε να πνιγούνε,τελεία και παύλα. τέλος με αυτούς.

  13. Ρε Μιχάλη 17 σερί λαικ σε αυτό και το προηγούμενο βίντεο, τόσο πολύ σου άρεσαν τα σχόλια απλά συζητήσεις με 2 παιδιά είχα. Χάος μέχρι να τα τσεκάρω όλα με πεθανες, με έκανες και γέλασα καλό βράδυ

  14. ΤΟΥ ΑΓΙΟΥΥΥΥ ΠΟΥΤΣΟΥΥΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ΕΛΕΟΣ,ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ 4,5 ΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ!
    ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ!
    Κ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΙΜΕΝΕΘ! Κύριε Χιμένεθ όταν πας σε τελικό δεν αφηνεις το καλύτερο παίχτη για αλλαγή! Μιλάω για το ΛΑΖΑΡΟ παιδια! Ανάποδη αλαγη εκανε,και κάτι ακόμα ο Μάνταλος εχθές μας έδειξε πως θέλει παρά πολύ δουλειά ακόμα!!!
    Κ επιμένω για το ΛΑΖΑΡΟ επρεπε να πεζει απτό πρώτο λεπτό! 2 δυο αλαγες που εκανε ο Χιμένεθ επρεπε να ήταν απτό πρώτο λεπτό μέσα! Η ομάδα μας χθες δεν επεξε τίποτα δυστηχως αλλά το είπα κ θα το ξαναπώ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!! Μην ασχολούμαστε με ομαδες που έχουν πάρει σε όλοι την ιστορία τους 2 πρωταθλήματα!
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

  15. Η χαζομάρα είναι οτι χασαμε τέτοια ευκαρια για νταμπλ. Τωρα για τους κομπλεξικους δεν με ενδιαφέρει ετσι και αλλιως ειναι μικρη ομαδα. Αυτοι κατεβηκαν για να τα τους σπάσουν, αυτό τους ενδιέφερε μόνο.

  16. ΑΔΈΛΦΙΑ ΝΤΡΟΠΉ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΉΦΑΝΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΆΝΕΙΑ

  17. Δν πρζ αδερφια οι μεγαλες ομαδες ξερουν και να χανουν και να κερδιζουν!! Τα καλυτερα ερχονται!! Οσο για την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης θελει πολλα ακομα για να μας φτάσει!! ( δν θα μας φτασει ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ) !!!

  18. Όσο για το ντροπή της προσφυγιάς, δεν ασχολούμαστε με ανύπαρκτους(ιστορικά εννοώ, ποτέ δεν ήταν αντίπαλός μας ο Παοκ).

  19. στα επομενα 2-3 χρονια πρεπει αυτη την ομαδουλα σε καποιο ματς να την βαλουμε μεσα στα διχτυα και να μη σταματαει το κοντερ… προφανως αυτο το χρωσταμε και στον γαυρο αλλα πρωτιστως για την ομαδα και τον εαυτο μας πρεπει σε αυτη την ομαδουλα να θυμισουμε που ανηκει με μια 4-5-6αρα βγαλμενη απο το ενδοξο παρελθον, και δεν θα ησυχασω αν δεν συμβει, που σιγουρα θα συμβει στον μελλοντικο Ναο!!!

  20. Κατι αλλο που πρεπει να γινει ειναι η ΠΑΕ και η Original να πεταξουν εκτος γηπεδου τους γελοιους που κανανε φασαριες απο την μερια μας.
    Οι αλλοι το ξεραμε οτι ειναι ουγκανοι, τους δικους μας ολη τη σεζον τους ειχαμε κρατησει εκτος γηπεδου, μονο και μονο για να ερθουν και να δωσουν αφορμες στο τελευταιο ματς της σεζον.

  21. Πριν αρχίσει ο τελικός οι φωτοβολίδες από τους Παοκτζηδες είχαν φτάσει στα πενήντα μέτρα ενώ από την κερκίδα της ΑΕΚ δεν έπεφτε τίποτα οι Παοκτζηδες είναι για τον ψυχίατρο

  22. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ…… ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ !!!!!!!! Αφου εχασε το πιο στημενο πρωταθλημα ο Ζμπαοκ, ( απο μαλακια του ) ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: