Εκσκαφές βάσης 4ου πυλώνα & σκυροδέτηση τοιχίου αντιστηρίξεων, τομέα νοτιοανατολικά…
«Σιδέρωμα» 3ου επιπέδου, τμήματος τομέων ανατολικά…
Καλούπωμα κολώνων ισογείου, τομέα βορειοανατολικά…
«Σιδέρωμα» κολώνων 1ου επιπέδου, τομέα βορειοδυτικά…
«Σιδέρωμα» ράμπας υπογείου -2 & καλούπωμα τμήματος πυλώνα, τομέα νοτιοδυτικά!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γιώργο αυτός ο τοίχος για πιο λόγο γίνεται;; για να δέσουν οι κολώνες αντιστήριξης μεταξύ τους;;; η κάτι άλλο είναι;; θα είναι μόνιμο προφανώς ε; δεν θα γκρεμιστεί μετά..

  2. Γιωργο,μπράβο για τον ποντιακό ύμνο,μας θύμισες τα νιάτα μας ολο ΑΕΚ!,μόνο να μην παρεξηγηθούν οι κατσαπλιάδες της τούμπας,ξέρεις αυτοί απο τις στέπες της σηβηριας!

  3. AEK ΣTA EYKOΛA, AEKAPA ΣTA ΔYΣKOΛA. AΓAΠH, ΠIΣTH KAI ΠANTA ΔIΠΛA ΣTHN OMAΔA. ΔIΠΛA ΣTOYΣ ΠPΩTAΘΛHTEΣ. ΑΕΚ είμαι παντα εκεί ΑΕΚ οπου πας εσύ ΑΕΚ θα φωνάζω ΑΕΚ θα ουρλιάζω.

  4. Σε ευχαριστώ αδερφέ για ακόμα μια φορά για την πολύτιμη προσφορά σου στα εκατομμύρια ΑΕΚτζηδων δεν υπάρχουν λογία να περιγράψουν την απόλαυση βλέποντας την ανέγερση του σπιτιού μας!!!

  5. ΤΙΓΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!!!ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!

  6. Γεια σου φίλε Γιώργο με τα όμορφα βίντεο σου εύχομαι νκη μέσα στην Τούμπα αν και είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί μιλάνε πολύ καλή επιτυχία πάμε γερά αεκαρα!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: