Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
«Μεθυσμένη πολιτεία» το Ολυμπιακό Στάδιο χθες βράδυ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες και οι οπαδοί έστησαν πανηγύρι, όμως το χθεσινό ήταν το μεγαλύτερο όλων. Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια και ήταν πια η στιγμή να αρχίσει η γιορτή που όλοι περιμέναμε!
Η κάμερα του AEK TV ήταν παντού: στις στιγμές χαράς με τη λήξη του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στον γύρο θριάμβου των… τρελαμένων πρωταθλητών, στο «όλε-όλε» που οργάνωσαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, δίνοντας το σύνθημα σε εξήντα χιλιάδες κόσμο, και βέβαια μέσα στα αποδυτήρια όπου η έκσταση και η… παράνοια έφτασαν στο απόγειό τους.
Μοναδικές, ανεπανάληπτες, μαγικές στιγμές και εικόνες από αυτές που η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να ζήσει και στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και να χαρίσει στον κόσμο της ξανά και ξανά στα χρόνια που έρχονται.

Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

100 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ…….ευχομαι το ταξιδι που μας πηγαινεις να ειναι μεγαλο και ατελειωτο………ευχομαι αυτο που ζησαμε χθες………να ειναι μονο η αρχη!!!!!!!!!

  2. ΑΦΟΎ ΛΕΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ
    ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΣΩΣΤΌ ΠΡΏΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΎΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΌ

  3. ΑΦΗΣΑΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ…
    ΜΠΑΟΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ… ΣΗΜΑΙΕΣ

  4. ΥΓΕΙΑ σημαινει οταν βλεπεις νεους γερους μαναδες με τα παιδια τους παππουδες με τα εγγονια τους να τραγουδανε μαζι επι 90 λεπτα χωρις εισβολες ορκ φωτοβολιδες ξυλο κτλπ ΑΕΚΑΡΑ μου το μεγαλειο σου δεν εχει τελειωμο

  5. ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡOYN !

    Π.Σ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.

  6. Έκλαψα για εσένα μέσα στο οακα το 2013, και από εκείνη την χρονιά σερί διάρκειας αλλά έτυχε αυτή η χρονιά που είμαι φαντάρος να μην είμαι κοντά σου να ζήσω την επιστροφή σου εκεί που ανήκεις. Δεν πειράζει ΑΕΚΑΡΑ κλαίμε από χαρά τα καλύτερα έρχονται.

  7. Πραγματικά δακρύζεις από χαρά.Δεν ξέρω πως νιώθουν τα πεδία που βλέπουν για προτη φορά στη ζωή τους την ΑΕΚΑΡΑ πρωταθλήτρια ξανά.Εγω παντός που στην εφιβια μου έζησα τα προταθληματα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και τώρα στα 36 μου την βλέπω εκεί που της αξειζει να είναι,μόνο ανατριχίλα και δάκρυα χαράς νιώθω.Ειναι διαφορετικό να είσαι Αεκτζής.Και θέλω να πηστευω πως και τα κενουργια Αετόπουλα θα νιώσουν αυτό το μεγαλείο που λέγετε ΑΕΚ.Να ξέρουν όλοι πως αυτό ήταν ένα παντελονατο προταθλημα κόντρα σε όλους και όλα.Η γενιά μου το ξέρει.Πρεπει να το περάσουμε και στα πεδία μας αυτό.Μονο καθαρά παντελοντα και με ORIGINAL μαγγια προταθληματα έχουμε και μόνο τέτοια η ΑΕΚΑΡΑ μας θα σηνεχεισει να πέρνει.

  8. Οι Εξαλλοι Χαρτιγυρισμοι των Χαρταθλητων της Αθλητικης Ενωσης Χαρταθλητων 2014 ειναι πλεον γεγονος. Συγχαρητηρια ΟΜΑΔΑΡΑ. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!!!

  9. ΑΕΚ ΑΕΚ αναστεναζουν τα γκολμποστ και τα δοκαρια σπαζουν της ενωσης η αετοι τα διχτυα κομματιαζουν ναιιι ρε ΑΕΚΑΡΑ εκλαψα γ σενα πονεσα γ σενα αλλα το αξιζουμε οταν ειμασταν χαμηλά λιγοι μας σεβαστηκαν και τους ευχαριστώ γ αυτο η αλλοι να πανε σε καμια πισινα με ξυδι ευχαριστώ τους παικτες τον μανολο ξεχωριστά ευχαριστώ σε μαρκο λιβαγια και λαζαρο χριστοδουλοπουλο λαζαρε θα μεινεις δεν ακουω κουβέντα ναιι πρωτάθλημα και κυπελλο και αγια σοφια τεζα αυτοι π λεγανε αεκακι και βλακιες μονο ΑΕΚ πρωταθλήτρια ελλαδος

  10. Ποσο πιο μαλακες. Δυο πραματα σκέφτηκε 1ον αμα ηταν ο διαιτητης υπηρχε περίπτωση να το ακυρωσει ενω το ειχε μετρήσει ειδη( θα εφευγε νυχτα)?2ον αμα ηταν ο παοκ στην θεση της αεκκαι ακυρωναν γκολ τετοιο της αεκ και γηνονταν ολα αυτα και το επαιρνε στα χαρτια ο παοκ δν θα τρωγαμε το βρυσιδη του αιωνα και θα λεγατε καλπικο?

  11. Απίστευτες στιγμές και χθες στο γήπεδο. Μετά από τα κλάματα όταν έπεσε το γήπεδο και κατάλαβα πως μας έπαιξαν παιχνίδι, τα κλάματα με το χάρτινο το 2008 που πάλι πανηγυρίζαμε μέσα στο στάδιο και το εφιαλτικό ταξίδι στην γ' εθνική, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χθες κλάψαμε ξανά από ατελείωτη χαρά! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ!!! Και τώρα ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

  12. Πατέρα πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που με πήγες στο γήπεδο,ήταν το 1979 και μου είπες…αγόρι μου αυτή είναι η ομάδα μας,μπορεί να μην έχουμε πολλούς τίτλους…αλλά αυτή η ομάδα είναι διαφορετική….τώρα Πατέρα είναι η σειρά μου με τους δυο γιούς μου…γιατί Πατέρα είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ

  13. Απο το 6.45 που αρχιζει το ΑΑΑΕΕΕΕΚΚΚ…νομιζω οτι φωναζουμρ με οση πιο δυνατη φωνη εχουμε για να μας ακουσουν εκει ψηλα τα αδερφια μας που δεν προλαβαν να δουνε την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ….

  14. Δεν ειμαι κομπλεξικός για να παω "χάρτινο πρωτάθλημα" κλπ. Μπράβο στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα δεν έχω να πω κάτι άλλο αλλά RESPECT. Εύχομαι να δούμε εναν τελικό χωρίς ξύλο,βια και να δούμε ένα ματς με γεμάτο κόσμο, με πολλές φάσεις και γκολ και παλι ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗ

  15. Δεν το πήρατε. Σας το έδωσαν. Το έκλεψαν από τον παοκ και το έδωσαν στην αεκ.
    Για να δούμε λοιπόν στο κύπελο. Παίζετε στην έδρα σας, έχετε τον αέρα των γραφειοκρατών και του αθηναϊκού ποδοσφαιρικού κατεστημένου με το μέρος σας, για να δούμε, πόσο το αξίζατε το πρωτάθλημα..Λογικά πρέπει να κάνετε περίπατο στο κύπελο. Για να δούμε..

  16. Μπράβο ΑΕΚαρα μου και μπραβο και στους παικτες του ΠΑΟΚ που αγωνιστικά κανανε τα παντα για κατακτησουν τον τιτλο.
    Ποτε δεν πρεπει να μηδενιζουμε την προσπαθεια του αντιπαλου.

  17. Αδερφια μου ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ……δεν ξερω αν το αισθανομαι μονο εγω ή αν το αισθανονται κι αλλοι………θα ηθελα πολυ η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ…..Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ να μεινει οπως ειναι……να μη φυγει κανενας…….να μην ερθει κανενας αλλος,οι στιγμες που ζουμε ειναι ονειρικες….δεν θελω με τιποτα να χαλασει αυτη η οικογενεια……..οποιος συμφωνει μαζι μου thumbs up!!!!!!

  18. Μάγκες κάτι πρέπει να κάνετε στο κομμάτι με τα "χέρια" γιατί ο ήχος είναι χάλια και είναι κρίμα γιατί είναι ανατριχιαστικό να το ακούς απο 65000 κόσμο.

  19. Ρε μαλακες έχω αρχίσει να ανησυχώ για τον τρόπο που μας βλέπουν οι απ έξω..χαχαχαχα είμαι 17 και πάω για ψυχίατρο έχω αρχίσει να αρέσω περισσότερο απ όσο αρεσα στις γκομενες..χεχε

  20. Από ένα ολυμπιακό πολλά μπράβο στους παίκτες τις αεκ.αντεξαν μέχρι τέλος. Είχαν θέληση και πάθος περισσότερο από ολυμπιακό και παοκ .Δεν προχωράω σε άλλα .

  21. Α ρε Γιάκομπ, σε βλεπω με τα πολιτικά και πραγματικά στενοχωριεμαι! Με σενα θα το είχαμε κλειδώσει απο Φεβρουάριο! Καλη τύχη στο εξής, και μονο οτι έφτασες να εισαι βασικός στη Σουηδία που για το μουντιαλ απέκλεισε κάποια Ιταλία που εχει 4 τα λέει ολα για την αξία σου!

    ΥΓ. Μελισσανιδη έστω και την ύστατη ωρα ανανέωσε τον με όσα κι αν ζητάει, τα αξίζει!!!

  22. Πανάξια πρώτη χωρίς παράγκες όπλα στημένους διαιτητές κτλ … Η ΑΕΚ είναι ιδέα . Είναι βυζαντινή αυτοκρατορία Κωνσταντινούπολη Αγία Σοφία. Υγ φέρτε πίσω τα κλεμμένα !

  23. Για τα Παοκια που κλαινε να πανε στο πρωταθλημα της Μορντορ …. Μονο εκει μπορειτε λουζεραδες που θα ειστε μονοι σας… Παρτε και κανα οπλο καλου κακου

  24. Μετά από 24 χρωνια και έχετε 12 γιατί λέτε ότι είστε καλύτερη απο τον Ολυμπιακό ο Ολυμπιακός το πήρε 10 συνεχωμενες και έχει 44 Πρωτάθλημα άρα ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα σε όλη την Ελλάδα

  25. Και τωρα στον τελικο να δειξουμε στη δικεφαλη ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ τι παει να πει ΑΕΚ! ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΕΤΕ!

  26. Μάνταλος, ο πιο συμπαθής αντίπαλος όλων των εποχών, αν οι περισσότεροι είχαν τέτοιο ήθος και τρόπο σίγουρα δε θα ήμασταν τριτοκοσμική χώρα οπαδικά

  27. Συγχαρητηρια παιδια απο εναν Παναθηναικο…Ειλικρινα ειχε καταντησει αηδια καθε χρονο να βλεπουμε τον ιδιο πρωταθλητη…και εσεις μεσα απο μια καταπληκτικη χρονια τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Ευρωπη το αλλαξατε….Και παλι συγχαρητηρια.

  28. To τελευταίο πρωτάθλημα το είχαμε πάρει όταν θα ετοιμαζόμουν να πάω πρώτη δημοτικού. Μια εβδομάδα μετά τα γενέθλιά μου φέτος και κλείνοντας τα 30 ζούμε αυτές τις στιγμές έχοντας παίξει τρομερό ποδόσφαιρο κατα διαστήματα, η ομάδα βγάζει υγεία και ακόμα και αυτό το ζήσαμε έστω με το μικρό άγχος μιας αναμενόμενης απόφασης που πάλι δεν έφταιγε η ομάδα μας,όπως και το 2008 το πρωτάθλημα της καρδιάς μας! Αυτό είναι μαγεία,όσα στερηθήκαμε τόσα χρόνια και όσες πίκρες περάσαμε άξιζαν τον κόπο για αυτή την παρέα! Ποιός να το έλεγε ότι θα είμαι απο τους λίγους που πριν 5 χρόνια πίστευα σε αυτό το σημερινό ,όπως και ήμουν ο μόνος που είχα πιστέψει το 2-2 μέσα στη ρεαλ! ΑΕΚ είσαι μία και μοναδική!

  29. Αν και ειμαι παναθηναικος ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην ΑΕΚΑΡΑ ειναι η δευτερη συμπαθεια μου γιατι ο πατερας μου ηταν Αεκαρα

  30. Δόξα, συγκίνηση, μνήμες και άγρια χαρά.
    60.000 Λαού με Λεβαδειακό.
    Βρείτε τον τρόπο να μας χωρέσει το ΟΑΚΑ στην Απονομή.
    ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΕΚ

  31. και ο παοκ και η αεκ εχουν καλες ομαδες φετος. Μιλωντας αντικειμενικα η αληθεια ειναι οτι η αθηνα ειναι κατι σαν το κεντρο της ελλαδας και δεν θελει η θεσσαλονικη να παιρνει πρωταθλημα ειδαν τον παοκ ανταγωνιστικο και βρισκουν την παραμικρη αιτια για να μην παρει πρωταθλημα (το ιδιο ισχυει και για τις αλλες θεσσαλονικιωτικες ομαδες), ενω οι οπαδοι ηταν αψογοι φετος ενα χαρτι που πετυχε τον γκαρσια, το οποιο τον πετυχε στην κουκουλα και επεφτε αργα το ειδα καθαρα σε ενα βιντεο και ο αλλος ελεγε τη μια οτι τον πετυχε στο ματι την αλλη επιανε το στομα του μονο με αναπηρικο καροτσακι δεν βγηκε. Βεβαια δεν φταιει μονο η αθηνα φταιει και ο Σαββιδης που απειλουσε με τραμπουκισμους. Οταν βεβαια γινονται παρομοια περιστατικα στα αθηναικα γηπεδα περνανε στα ψιλα πχ στο καραισκακη πριν λιγα χρονια πετυχε κερμα τον εποπτη αλλα δεν ειπανε τιποτα ειπαν ενταξει ενα κερμα στον εποπτη επεσε δεν σκοτωσαν κανεναν το ιδιο και με την φωτοβολιδα στον Γλυκο. Και για να μην πειτε οτι φοραω ασπρομαυρα γυαλια δεν λεω οτι ο παοκ ειναι καθαρη ομαδα και αυτος μεσα στο παιχνιδι ειναι ο Ιβαν Σαββιδης τα παει πολυ καλα με τον Μαρινακη, Αλαφουζο, Μελισσανιδη, οι οπαδοι των ομαδων που ειναι προβατα πανε κοντρα φταινε και οι δημοσιογραφοι που δυναμιτιζουν το κλιμα και αυτο γιατι η κοντρα μεταξυ θεσσαλονικης αθηνας συμφερει τους πολιτικους για να κανουν την δουλεια τους. Ελπιζω να γινει καλος τελικος και οι 2 ομαδες εχουν καλους παικτες και ας το παρει ο καλυτερος, αλλα και παλι φοβαμαι οτι θα υπαρξουν 100-200 μαλακες και απο τις 2 πλευρες που θα παιξουν ξυλο και θα χαλασουν το ματς οπως εγινε και περσι και μετα θα βγαινουν οι χουλιγκαν του ιντερνετ και θα μαλωνουν για το ποιος εδειρε πιο πολυ ποιος εχει πιο πολλους τραυματιες κλπ. Αυτα βλεπουν οι απ'εξω και μας κανουν οτι θελουν θα γινει τριτος παγκοσμιος πολεμος και εμεις αντι να ειμαστε ενωμενοι θα ασχολουμαστε με μαλακιες

  32. Με το κυπελλο μετα την απονομη του Double πρεπει να βγειτε στον Κιαμο!! Πως και πως το περιμενει το παιδι να ζησει αυτην τη στιγμη!!!

  33. Καλως επεστρεψες στο θρονο σου ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ……..οι εκατονταδες χιλιαδες πιστοι σου υπηκοοι σε χαιρετουν και σε τιμουν οπως σου αξιζει!!!!!!!!

  34. συγκινηση χαρα ελπιδα για το μελλον .ΑΕΚαρα μου σ αγαπαω γιατι εισαι πολλα περισσοτερα απο μια ομαδα εισαι μια ιδεα εισαι θρησκεια !! ευχαριστω τον πατερα μου που με εκανε ΑΕΚτζη !! τα πετρινα χρονια περασαν τωρα ηρθε η σειρα μας να απολαυσουμε τις δοξες και τους θριαμβους που μας αξιζουν!! παντα με ψηλα το κεφαλι παντα ΑΕΚΑΡΑ !και στην τελικη ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ !!

  35. Δειτε ρε τι μας εχουν χαρισει αυτα τα παιδια με δουλεια και κοπο οπου οι περισσοτεροι υπερεβαλαν εαυτον και αφηστε τις κλαψες για τις μεταγραφες κτλπ…ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΑΕΚ…Τα καλυτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: