Ο Γιάννης Γιαννιώτας ανήκει πλέον στην ΑΕΚ και ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της και διάκρισης στο Champions League.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του τέθηκε ενώπιον της κάμερας του AEK TV και δεν έκρυψε τη χαρά του για το… «ωραίο ξαφνικό» που του συνέβη και για τους καλούς φίλους που θα βρει στην ΑΕΚ.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αεκ ολε ολε με γιαννιωτα παμε για δευτερο συνεχομενο πρωταθλημα και θα γαμισουμε βαζελουσ γαυρουσ και ψευτοομαδεσ σαζ τον παοκ με 2 η 3-0 μεσα εξω

  2. καλώς όρισες στην ομαδαρα μας … κάνε κατάθεση ψυχής στην αεκαρα και θα ακούς το όνομα σου από την 21 και θα καυλωνεις

  3. ΤΗΝ ΏΡΑ ΠΟΥ ΚΛΕΊΝΩ ΕΓΏ ΤΟΥΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΓΙΟΎΡΟΠΑ εσύ παίρνεις παίκτη από τα αζήτητα μου καθώς έχεις τσεπωσει και μια 25…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΦΤΆΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΑΣ ΟΎΤΕ ΣΕ 100 ΖΩΕΣ!!!

  4. Μπραβο! Μπραβο! Γιαννιωτάκο! Καλωσορισες στην ομαδάρα μας! Μπραβο! Ετσι! Και μη κωλώνεις πουθενα! Υγεία και δουλεια! Και καμαρι ρε μαγκα! Να σε χαιρεται ο πατέρας σου! Κι εμεις χαιρόμαστε μαζι του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: