Ευχαριστώ τον Βύρωνα για την πολύτιμη προσφορά του…
Συνεχίζουμε στο όνειρο!

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. καλησπερα βυρωνα…οπος αναροτιεσε αν θα πεσει ολη η πλακα μαζι που λεσ στο 10λεπτο…ναι μονο ολη μαζι μπορι να γεινει και ο λογοσ ειναι οτι απο κολονα σε κολονα η 3 στρογκιλες και αυτεσ που ειναι κολιτα στο τοιχο θα γινουν δοκαρια γιατι ειναι μεγαλη επιφανεια και για να γινουν δοκαρια μονο ολο μαζι μπορι να γινει….στιν αλλεσ πλακεσ που εχουν γινει δεν υπαρχουν δοκαρια διλαδι αν εισαι απο κατο στο δρομο δεν εχει δοκαρια ειναι φλατ ..σε αυτην την πλακα οταν γινει και εισαι απο κατο στον δρομο διλαδι θα βλεπεισ δοκαρια γιατι ειναι μεγαλη η αποστασι….απο κολονα σε κολονα ολεσ ε θα γινουν δοκαρια μαζι με τιν πλακα θα πεσουν ολα μαζι

 2. Οι βάσεις του εταλμπον στην πλευρα του άλσους είναι μεχρι κάτω και καλύπτουν τα παραθυρα. Και ρωτάω εγώ θα μπει εταλμπον μεχρι κάτω και θα τα κρυβει η θα γινει όπως την οδό Καππαδοκίας που εκεί δεν φαίνονται βάσεις πανω στα παραθυρα

 3. Αν πέσει μονοκόμματο το μπετόν σε όλη την πλατεία σημαίνει πως το γέμισμα του δρόμου της υπογειοποίησης με οπλισμό, κροκάλες και μπετόν θα γίνει με προβολείς όντας πλέον κλειστό..δε θα βόλευε να γεμίσουν το δρόμο πρώτα.;; Ή χρειάζεται να γίνει κάτι άλλο πρώτα ;;

 4. Γιώργο, φίλες και φίλοι, καλημέρα πλέον.
  http://www.patt.gov.gr/site/attachments/article/38453/391%CE%97%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97%202021.pdf
  Προ ολίγου στην ιστοσελίδα της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας αναρτήθηκε μια απρόσμενη απόφαση. Η Περιφέρεια προτίθεται να χρηματοδοτήσει με ένα γενναίο ποσό (περ. 15.000.000Ε) την Γ' φάση κατασκευής του ΝΓΑΕΚ πέραν των 20.000.000 που θα διαθέσει για την Β' φἀση (εργολαβία της ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ).
  Η έκπληξη για μένα ήταν τεράστια, γιατί ναι μεν περίμενα την απόφαση (είχα ήδη γνώση της ένταξης συμπληρωματικής συμμετοχής της Περιφέρειας στην κατασκευή του ΝΓΑΕΚ με εγγραφή στον προϋπολογισμό με το ποσό του 1.000.000Ε για προμήθεια εξοπλισμού), αλλά τα 15 μύρια δεν τα περίμενα!!!
  Αν δεν είχα μπροστά μου το έγγραφο με αναλυτική καταγραφή των αντικειμένων της Σύμβασης, θα νόμιζα ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος!
  Απορία επίσης μού κάνει ότι το γεγονός αγνοείται ΠΑΝΤΕΛΩΣ δημοσιογραφικά!!! Τουλάχιστον από τα πάνω από 20 φύλλα αθλητικά, περιλαμβανομένων και των οπαδικών, που παρακολουθώ συστηματικά!!!
  Η προμήθεια έχει συνολικό προϋπολογισμό 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής (Κ.Α.Ε. 9777.01.119).
  Τώρα, τι αυτό σημαίνει πρακτικά.
  Από τη μια μεριά το έργο βρήκε τους αναγκαίους πόρους να τελειώσει, μιας και στην ΑΕΚ απομένουν να διαθέσει περί τα 7εκ. (υπόλοιπο σουιτών, υπόλοιπο περιβλήματος, αγωνιστικός χώρος, προβολείς κ.ά, μικροδιάφορα). Βέβαια θα οφείλεται ο ΦΠΑ στο κομμάτι που χρηματοδοτεί η ΑΕΚ, που υπολογίζω περί τα 10 με 12εκ.
  Από την άλλη, επειδή εμπλέκεται το δημόσιο (διαβουλεύσεις, αποφάσεις, διαγωνισμοί κ.τ.τ. και κυρίως "φτωχικοί" ρυθμοί διάθεσης πόρων) δεν βλέπω να τελειώνει το Γήπεδο πριν το τέλος του 2022 ή πιο σίγουρα τις αρχές του 2023.
  Ουδέν καλόν αμιγές κακού (και τούμπαλιν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: