ΜΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠ’ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Αδερφια μονο Ενωσεις.Ολοι μαζι μια γροθια για την ΑΕΚΑΡΑ μας.Την διχονια την σπερνουν οι αντιπαλοι μας και εμεις πεφτουμε σε αυτο το τρυπακι.Ετσι θελουν,να μας βλεπουν να τρωγομαστε μεταξη μας.Γιατι ξερουν πολυ καλα πως μονο η ΑΕΚ μπωρει να τους χαλασει την σουπα.Δεν περισευει κανεις.Ολοι μαζι μπρωστα για την καψουρα μας.

 2. επειδή ΔΕΝ φαίνονται οι ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ εργασίες όσο οι αγαπημένοι μας φίλοι τραβάνε τα υπέροχα βίντεο, να πώ και εγώ 2 κουβέντες. ΑΥΤΗ τη στιγμή, δουλεύουν στο εσωτερικό της Αγια-Σοφιάς και των Μουσείων τα εξής συνεργεία:
  1) Μπετατζήδες, στις λεπτομέρειες των κερκίδων που θέλουν γεμίσματα.
  2) Χτίστες, σε χτισίματα, χωρίσματα, πρέκια, σενάζια κλπ.
  3) Σοφατζήδες, σε λασπώματα, μαρμαρώματα, τριψίματα.
  4) Πλακάδες, σε βιομηχανικά δάπεδα, γεμίσματα, γκρο-μπετά, τσιμεντακονίες.
  5) Υδραυλικοί και θερμοϋδραυλικοί σε σωληνώσεις, δίκτυα, παροχές, αναμονές.
  6) Ηλεκτρολόγοι, σε οδηγούς, σχάρες, παροχές, καλωδιώσεις, δικτυακά.
  7) Αλουμινάδες και τζαμάδες, σε κουφώματα και οδηγούς.
  8) Σιδεράδες, σε ψευτόκασες.
  9) Μπογιατζήδες, σε σπατουλαρίσματα, ασταρώματα, βαψίματα, τριψίματα, στοκαρίσματα.
  10) Γυψοσανιδάδες, σε σκελετούς, χωρίσματα, ξηρά δόμηση, τσιμεντοσανίδες, στοκαρίσματα, σπατουλαρίσματα.
  11) Ηλεκτρονικοί, σε άπλωμα δικτύων.
  12) Καναλάδες, σε δίκτυα καναλιών αερισμού, κλιματισμού, ιονισμού.
  Παράλληλα προχωράνε και οι φεγγίτες,οι μετώπες, οι σκελετοί για τα Etalbond, τα χωματουργικά και φυσικά η υπογειοποίηση.
  Αυτά τα βλέπει κανείς ΜΟΝΟ μέσα στο εργοτάξιο, και είναι τόσες πολλές οι εργασίες που γίνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, που δεν φαίνονται στα πλάνα των φίλων μας Μιχάλη, Βύρωνα και Καλού Φίλου.
  Το σίγουρο είναι λοιπόν, οτι το έργο προχωράει καλά, οργανωμένα και με ασφάλεια.
  Δεν μπορείτε να διανοηθείτε πόσο περίπλοκο είναι το να οργανώσεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ όλα αυτά τα συνεργεία. Απλά να ξέρετε οτι όλα προχωράνε.
  ΥΓ: Τα παραπάνω συνεργεία, δε λέω οτι δουλεύουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ όλα μαζί. Αλλα συνήθως εργάζονται πάνω απο 9-10 ειδικότητες ταυτόχρονα.
  ΥΓ: Μπράβο στους Μάγκες του Χάντμπωλ της ΑΕΚάρας!!!

 3. Βύρωνα, καλησπέρα. Είπαμε για σκωτίες & ιρλανδίες, αλλά εσύ επιμένεις & γαλλικά. Μικέλε τονε λένε τον καναλάρχη. Βέρος ιταλιάνος τιφόζι. Μισέλ λέγανε κάποιονα Πλατινί. Ως προς το "Αντζελο" δεν έχω κάποιο σχόλιο… 🙂

 4. Μιχάλη, φίλες και φίλοι, καλημέρα πλέον.
  http://www.patt.gov.gr/site/attachments/article/38453/391%CE%97%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97%202021.pdf
  Προ ολίγου στην ιστοσελίδα της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας αναρτήθηκε μια απρόσμενη απόφαση. Η Περιφέρεια προτίθεται να χρηματοδοτήσει με ένα γενναίο ποσό (περ. 15.000.000Ε) την Γ' φάση κατασκευής του ΝΓΑΕΚ πέραν των 20.000.000 που θα διαθέσει για την Β' φἀση (εργολαβία της ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ).
  Η έκπληξη για μένα ήταν τεράστια, γιατί ναι μεν περίμενα την απόφαση (είχα ήδη γνώση της ένταξης συμπληρωματικής συμμετοχής της Περιφέρειας στην κατασκευή του ΝΓΑΕΚ με εγγραφή στον προϋπολογισμό με το ποσό του 1.000.000Ε για προμήθεια εξοπλισμού), αλλά τα 15 μύρια δεν τα περίμενα!!!
  Αν δεν είχα μπροστά μου το έγγραφο με αναλυτική καταγραφή των αντικειμένων της Σύμβασης, θα νόμιζα ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος!
  Απορία επίσης μού κάνει ότι το γεγονός αγνοείται ΠΑΝΤΕΛΩΣ δημοσιογραφικά!!! Τουλάχιστον από τα πάνω από 20 φύλλα αθλητικά, περιλαμβανομένων και των οπαδικών, που παρακολουθώ συστηματικά!!!
  Η προμήθεια έχει συνολικό προϋπολογισμό 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από Ίδιους Πόρους της Περιφέρειας Αττικής (Κ.Α.Ε. 9777.01.119).
  Τώρα, τι αυτό σημαίνει πρακτικά.
  Από τη μια μεριά το έργο βρήκε τους αναγκαίους πόρους να τελειώσει, μιας και στην ΑΕΚ απομένουν να διαθέσει περί τα 7εκ. (υπόλοιπο σουιτών, υπόλοιπο περιβλήματος, αγωνιστικός χώρος, προβολείς κ.ά, μικροδιάφορα). Βέβαια θα οφείλεται ο ΦΠΑ στο κομμάτι που χρηματοδοτεί η ΑΕΚ, που υπολογίζω περί τα 10 με 12εκ.
  Από την άλλη, επειδή εμπλέκεται το δημόσιο (διαβουλεύσεις, αποφάσεις, διαγωνισμοί κ.τ.τ. και κυρίως "φτωχικοί" ρυθμοί διάθεσης πόρων) δεν βλέπω να τελειώνει το Γήπεδο πριν το τέλος του 2022.
  Ουδέν καλόν αμιγές κακού (και τούμπαλιν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: