Την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕΚ, που επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επέβαλε πλήρως την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και άνοιξε το σκορ στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος νωρίτερα είχε και δοκάρι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μάνταλος και ο Μπακάκης συνδυάστηκαν ωραία και από γύρισμα του δεύτερου ο –COSMOTE MVP της αναμέτρησης- Μάρκο Λιβάια έκανε το 2-0 με κεφαλιά – ψαράκι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89’ ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…

Subscribe: http://bit.ly/AEK_FC
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι παιχταρας που είναι ο Λατσι.
    Φαίνεται ότι δούλεψε πολύ το σώμα του επίσης
    Και στον αέρα είναι πολύ καλός και έχει τρομερή ψυχραιμία
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

  2. Η στιγμή στο τέλος με κονέ , Σβάρνα και Λατσί αγκαλιά ήταν ότι καλύτερο. Φαίνεται πως υπάρχει πολύ καλό κλήμα στην ομαδα

  3. Στο γκολ του μαρκο ο κονέ λες και το έβαλε αυτός ψυχή πρέπει να τους δίνει εκεί μέσα στα αποδυτήρια μπράβο σε όλους. Και ευκαιρία τώρα την Τετάρτη να δούμε τον μικρό τον ραντογια τι φουρνιά παίχτης είναι γιατί βλέπω ότι όλη τον πειράζουν αυτό σημαίνει ότι τον συμπαθούν όλη στην ΑΕΚ.

  4. ΑΝ είχε τον ΜΑΝΟΛΟ Η ΑΕΚ ΠΡΙΝ 2,3 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΖΑΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΊΖΑΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ. ΑΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Παρακαμερα σημαινει να βλεπεις τις αντιδρασεις, και να περνεις κλιμα απο το τι γινεται στο παγκο, με την χρηση διαφορων εφε και edit, και κυριως της μουσικης χαλανε ολα, το μονο που θελουμε ειναι πλανα χωρις κανενα προσθετο εφε χωρις μουσικη…..

  6. Εκεί στην πάε κοιμόσαστε όρθιοι!Πάρτε το συνεργείο που φτιάχνει τα βίντεο ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!Μας έχουνε φύγει τα μάτια εντελώς εδώ με τον κάθε άσχετο που φτιάχνει τα βίντεο!!Έλεος

  7. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΙΜΕΝΕΘ!!!!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

  8. Λαζαρε εμεις σε θελαμε να κλεισεις καριερα στην οικογενεια , εφυγες και πηγες σε ξενους και αφιλοξενους τοπους λυπαμαι για αυτο αν λυπασαι και εσυ !!! παντος σε ευχαριστουμε που επαιξες μπαλλαααα στην ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ εδωσες πολλες χαρες, αλλα τι εφταιξε και της πηρες πισω δεν ξερω , αυτο που ξερω ειναι ενα οτι χαριζεις δεν το παιρνεις πισω …ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!

  9. ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ.Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΩΣ!ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: