3 αποκλειστικά βιντεο για σήμερα
Στο 2ο θα δείτε ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΕΓΓΙΤΩΝ
Στο 3ο θα δείτε ΝΟΤΙΑ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ

Βρείτε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 15 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο ήθελα να ρωτήσω για τα οπτικά του Γκεσουρα. Θα συνεχίσει να κρατάει το παλιό κτίριο του και να το δουλεύει? Δε σκοπεύει να πουλήσει σε λογικά πάντα πλαίσια? Τι ακούς? Στο ρωτάω γιατί είναι 5 μέτρα από τη πυλώνια οδό και είναι σημαντικό να ξέρουμε εάν πουλήσει η όχι… Περιμένω τη τοποθέτηση σου!!!

  2. ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ.ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΕΙΣ ΔΩΡΕΑ?ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ.ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΑ ΣΥΝΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ.ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΙΖΕΣ ?ΔΕΝ ΤΟ ΝΩΜΙΖΩ.

  3. Μου θύμησες τον Αίσωπο με την ιστορία της αλεπούς του "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.Ρε Γιώργη, θυμάσαι σε πόσα & πόσα & πόσα σου βίντεο έχεις πει "πάρτα μωρέ πρόεδρε να γίνει όλος ο χώρος μιά κιτρινόμαυρη πολιτεία, να σε γράψει η Ιστορία, έχεις λεφτά;".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: