ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ 1266Η ΜΕΡΑ, 300Η ΤΗΣ 3ΗΣ ΦΑΣΗΣ 12/01/2021

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικα οι μετωπες και οι καμάρες τώρα που στοκαριστικαν θα βαφτούν κιόλας ? Ο καλός φίλος αν ξέρει να μας πει ?

  2. Η βέργα αλουμινίου που βάζουν στα ψευτοπαραθυρα ,πάνω κ κάτω ,λέγεται ΣΚΟΤΙΑ κ είναι πραγματικά πολύ όμορφο διακοσμητικό στοιχείο.

  3. Άμα φωτιστούν (πολεμίστρες)θα είναι μαγεία θα τελειώνει ο αγώνας κ θα ξαθωμαστε εκει μέχρι να ανάψουν να μαγευτουμε

  4. Φίλε Βυρωνα κανεις εξαιρετικά βίντεο!!! Μετρημένος και περιεκτικος όσο πρεπει! Την αγάπη μου σου στέλνω από την όμορφη Ιτέα!!!

  5. Θα γινει κουκλι….παντος εχω παρατηρηση οτι οι καλυτερες φωτο βγενουν το απογευμα απο καππαδοκιας…τα πανελ πορτοκαλιζουν τοτε….μπραβο βυρωνα….με τον μιχαλη μας.

  6. Με λίγο κράξιμο έγινε η δουλειά..
    Με ένα πανό από την Original ξεκίνησαν να κάνουν πως δουλεύουν.

    Παιδιά ειναι πολλά τα εκατομμύρια.

  7. καλησπερα σημερα το απογευμα λενε ηρθαν τουβλα στον χωρο που θα στεγαστουν τα μουσεια, ξεκινανε οι εργασιες η ειναι για αλλο χωρο εχουμε καποια πληροφορια ???

  8. Ηθελε να σβηστει το ποσο που θελει για το οικημα ο τυπος αλλα ο αρχοντας δεν μασαει και κατεβασε ολο το βιντεο.Ρεσπεκτ στον αντρακλα κυκλαδιτη που αυτος δινει τον ρυθμο και οχι αλλοι.Αυτο το διαμαντι η ΑΕΚ πρεπει να τον εχει καθημερινα στο νεο γηπεδο και ο τεραστιος Μελ που τον αγαπαει τοσο θα εχει σκεφτει πως θα τον αξιοποιησει.

  9. Βύρωνα, καλησπέρα.
    Το σκεπασμένο ξεκινάει από εκεί που φαίνονται οι αναμονές των πασσάλων στο 1:28 ακριβώς.
    Το βόρειο μέρος το του σκεπασμένου είναι ο τομέας 8, συνολικού μήκους 144μ. Από τον τομέα 8 έχει σκεπαστεί το νοτιότερο υποτμήμα του, αυτό από το οποίο άρχισαν την κάλυψη. Βορειότερα από τον τομέα 8 είναι ο ακάλυπτος τομέας 9.
    Οι εσοχές στην δυτική πλευρά λέγονται σκοτίες. Το ίδιο γίνεται και στην ανατολική. Σκοτία βέβαια είναι και το σύστημα που βάζουνε (συνεκδοχικά) και το αποτέλεσμα (κυριολεκτικά).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: