Η ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ MICHELANGELO ANTI ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ολα ομορφα ομως δεν καταλαβαινω τον λογο που οι μετοπες και οι φεγγιτες δεν ερχονται βαμμενα και φαινονται λιγο φθαρμενες και σαν ξυλινες. Αισθητικα υποβαθμιζει πολυ την εικονα του συγχρονου γηπεδου και δεν καταλαβαινω τον λογο που εχει επιλεχθει να μην βαφτουν. Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα κοστους οποτε ειναι ξεκαθαρη επιλογη των υπευθυνων.

  2. Οι γραμμές στα χτισμένα παράθυρα στο κέντρο της Καππαδοκίας είναι εκπληκτικές καθώς θα δένουν και με τις γραμμές των πάνελ

  3. Σα να μιλούσε η καρδιά μου φίλε Βύρωνα το υστερόγραφό σου. Έτσι, «όταν κερδίζουμε είμαστε ΑΕΚ και όταν χάνουμε ΑΕΚάρες»… έτσι είναι οι καψούρες Μιχάλη!

  4. Μπράβο Βύρωνα για την παραίνεση να αλλάξει το χρώμα της γραμματοσειράς του Μιχάλη. Δεν πενθούμε…Να δούμε την ΑΕΚΑΡΑ στα ψηλά, όλοι επιθυμούμε! Συσπείρωση! Ηγεσία, παίχτες, φροντιστές, εργαζόμενοι, φίλαθλοι, R21, χτίστες, ρεπόρτερς ΑΕΚ, ΟΛΟΙ ΜΑΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ!!!!!!

  5. Ολος ο αεκτζηδικος κοσμος εχει συγκλονιστει απο την πραξη αυταπαρνησης του αυτοκρατορα.Παροτι το βιντεο με την συνεντευξη του ιδιοκτητη της μπριτανικα ειχε χιλιαδες επισκεψεις και ειχε ανεβει σε δεκα σαιτ προκειμενου να μην δημιουργησει θεμα στην λατρεμενη του ομαδα που ακολουθαει 45 χρονια προτιμησε να το κατεβασει.Ειναι ο αυτοκρατορας το πιο γνησιο παραδειγμα ανιδιοτελους αγαπης για την ΑΕΚ.Που να βρουμε αλλον να σου μοιαζει.

  6. Όλα πανέμορφα αλλά το κύριος στο τέλος με το ποδήλατο κ τον αετό απλά ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ..δεν μπορούσα ούτε καν να φανταστώ κάτι τέτοιο..ΜΟΝΟ ΑΕΚ…!

  7. Βύρωνα πραγματικά τόσο καιρό έχουμε μαυρίσει και επιτέλους ο Μιχάλης το άλλαξε το χρώμα!
    Μιχάλη, τα χρώματα της ομάδας μας είναι κίτρινο και μαύρο, όπως και η ζωή μας είναι κίτρινη και λαμπερή, αλλά και μαύρη. Το γήπεδο, ειδικά αυτό, είναι για εμάς γιορτή και θέλουμε μόνο κίτρινο!

  8. Καλοί μου φίλοι Βύρωνα και Mike σας ευχαριστούμε. Απλά εκεί που ήταν τα σκουπίδια, αν θυμάστε μαζευόμασταν όλοι εκεί για να βλέπουμε το όνειρο μας να χτίζεται. Τώρα είμαστε στου Σταυρού. Απλά μερικά καθημερινά πράγματα πρέπει να τα θυμόμαστε.
    Καλή συνέχεια. ΑΕΚ ΜΟΝΟ.

  9. Μπράβο ρε Βύρωνα τα είπες όπως πρέπει πρώτα το γήπεδο ή ομάδα θα πάρει τα απάνω της ερχόμαστε Φιλαδέλφεια από Πειραιά ερχόμαστε σπίτι μας ακούτε σπίτι μας μέχρι τώρα δεν είχαμε να δούμε τους φίλους μας μας πιάσει αυτό το ρίγος του ναού πού μας έλειψε

  10. Μπορεί ο Μιχάλης να έχει τις μαύρες του και να μας μαυρίζει την ψυχή με το μαύρο χρώμα, έχει γράψει, όμως, ανεξίτηλα το όνομά του και χρυσές σελίδες με τις περιφορές του και τη συνεισφορά του στο έπος κατασκευής του νέου γηπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: