Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΣΕ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΡΟΛΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΑ: ONE MAN SHOW THEMATIC-IMFORMATION
VIDEOS!! ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ.
ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΗΠΕΔΟ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πώς στήνονται σκαλωσιές στη υπογειοποίηση προς Φωκών αφού δεν έχει πέσει μπετό δαπέδου δεν θα απομακρυνθούν τα χώματα σ αυτή την φάση;

  2. Καλημέρα & καλό μήνα! Στο 18:17, στο σχέδιο, το κουτί της μεγάλης υπογειοποίησης φαίνεται να είναι στον "αέρα", πάνω από τη μικρή. Δεν πατάει πουθενά. Έτσι φαίνεται.

  3. Καλημέρα… Καλό μήνα… Σαφώς πολύ καλύτερη μέθοδος παρουσίασης…
    Στο τοιχίο που αναφέρεις τι και πως θα γίνει, έχει ήδη φτιαχτεί, σοβατιστει και βαφτεί εσωτερικά πίσω από το ελταμπον… Υπάρχει σε βίντεο από άλλον… Γενικότερα η πλευρά που έχουν μπει τα πάνελ είναι πολύ πιο μπροστά κατασκευαστικα…
    Θεωρώ πως η κατασκευή με γυψοσανιδες πέρα από την ευκολία και ταχύτητα κατασκευής, δίνει και ευελιξία… Μπορείς να αλλάξεις διαμόρφωση ή να κάνεις ανανέωση ανάλογα τις ανάγκες σε πολύ σύντομο χρόνο… Γιαυτό πιστεύω χρησιμοποιείτε σε βασικούς χώρους, πχ αποδυτήρια ενώ τουαλέτες και κυλικεία φτιάχνονται σταθερά με τούβλα…

  4. Καλημέρα και καλό Μήνα… ΠΟΛΎ καλό και επεξηγηματικό το βιντεάκι!!! Ερώτηση : η Οδός Ιωνίας από την Χρυσοστόμου Σμύρνης και την Φωκών ΔΕΝ θα είναι πια προσβάσιμη μετά το πέρας της υπογειοποιήσεως ????? Δηλαδή ΔΕΝ θα μπορεί κάποιος να πάει προς τον σταθμό του Περισσού μέσω της οδού Ιωνίας ???????

  5. Εν μεσω lockdown και covid-19 βρηκατε τον τροπο , σας ευχαριστουμε θερμα για τον χρονο και τον κοπο σας , να ειστε καλα

  6. Καλε φιλε, αν δεις στο βιντεο παρουσιασης της ονοματοδοσιας του γηπεδου ως ΟΠΑΠ Αρινα, δειχνουν ανανεωμενες εικονες με ουσιαστικα το νεοτερο τρειλερ του γηπεδου κυριως εσωτερικα:
    -Τις καρεκλες του παγκου
    -χωροι του εστιατοριου
    και τα κυριοτερα
    -χωροι μουσειων
    -χωρος εξω απο τις σουιτες που φαινεται ενα υπεροχο μαυρο ντυσιμο και χρωμα
    -και αλλα

    Παραθετω και το βιντεο για οποιον θελει να δει: https://www.youtube.com/watch?v=DrEhbQeiHHQ&ab_channel=aek365

  7. Ωραιο το καλοφιλατο βιντεο….ωραια εξηγηση,αψογος οπως παντα….ο χορος μετακινησης των φιλαθλων στους οροφους ποσα μετρα ειναι….μηπως υπαρξει συνοστισμος;;;;…βαλε και τον μιχαλη στα βιντεο…χαχα!!!

  8. 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΝ εχεις καποιο θεματικο σχετικα με την μικρη υπογειοποιηση γιατι δεν εχω καταλαβει ουτε πως θα γινει ουτε που θα αρχιζει ουτε που θα τελειωνει και δευτερον στην αρχη της υπογειοποιησης το περασμα θα ειναι τοσο στενο ?? η τα χωματα π ειναι εκει θα φυγουν ??

  9. Ευχαριστούμε για τα βίντεο που ανεβάζετε με τις λεπτομέρειες που αφορούν την κατασκευή της ΓΗΠΕΔΑΡΑΣ μας… Αυτό που βλέπετε στο 3:40 είναι σωλήνας ομβρίων από τα νερά που θα κατεβαίνουν πάνω από το γήπεδο, θα περνάνε απέναντι για να πάνε στο φρεάτιο που κατασκευάζουν…

  10. Άν παρατηρήσετε καλά, η "βιντεοσκόπηση" απο τον Καλό μας Φίλο, ξεκινάει περίπου στη 1:30 τα μεσάνυχτα και τελειώνει στις 2:30, σύμφωνα με το ρολόϊ του υπολογιστή του. Αυτό σημαίνει οτι ο άνθρωπος αυτός αφιέρωσε όλο του το βράδυ για να μας φτιάξει ένα θεματικό βίντεο. Άν υπολογίσω και τις τυχόν πρόβες, δοκιμές και προετοιμασία σχεδίων, κατόψεων, σημειώσεων, στήσιμο του υπολογιστή και των "παραθύρων", καταλαβαίνουμε οτι ο Καλός μας Φίλος, αφιέρωσε ΠΑΡΑ πολλές ώρες απο τον πολύτιμο προσωπικό του χρόνο, για να μας παρουσιάσει μια υπέροχη σε αποτέλεσμα "καραντινάτη" εκδοχή των παλιών μας αγαπημένων Θεματικών.
    Εγώ το μόνο που έχω να του πώ είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που αφιερώνει το χρόνο του για εμάς! Καλέ Φίλε, μάλλον θα πρέπει πλέον να σε μετονομάσουμε σε Υπέροχο Φίλο!
    Να είσαι γερός και να μας τροφοδοτείς με πολύ υλικό!
    Το σημερινό βίντεό σου είναι υπέροχο, κατατοπιστικότατο, εύστοχο και λεπτομερές! Πάντα τέτοια και να προσθέσεις στις αποφωνίσεις σου το "Μια ζωή ΑΕΚ" ώστε να υπάρχει και μια νοερή σύνδεση με το Μιχάλη και τις ατάκες του!
    ΥΓ: Μπράβο σε όλους όσους συνεργάστηκαν για το άρτιο αποτέλεσμα! Είστε τρομεροί!

  11. Ο σωλήνας που λέτε στην υπογειοποίηση είναι η προένταση που γίνεται. Μετά τη σκυροδέτηση και την ανάπτυξη αντοχων της πλακας θα περαστουν τένοντες προεντασης. Αν σας ενδιαφέρει και θέλετε για να μην κουράζω μπορώ να σας πω τους λόγους για τους οποίους γίνεται

  12. Αυτοί που κάνουν dislike, τι ζόρι τραβάνε; το λέω επειδή είναι θεματικό το video και πιο εξιδεικευμένο και δεν έχει οπαδική υπόσταση να πεις ότι φίλαθλοι άλλων ομάδων μπαίνουν εδώ.

  13. @ο καλός ο φίλος συγχαρητήρια! Το πείραμα να καθιερωθεί! Πέραν τούτου θα ήθελα να θέσω μια ερώτηση – παρατήρηση. Η τοποθέτηση των Ιταλμποντ στην δυτική πλευρά μήπως αποτελεί ένα είδος "ηχομόνωσης" για τις εργασίες που ξεκινούν από τις 7 και απέναντι βρίσκονται σπίτια με ανθρώπους που εργάζονται ή παιδιά που κοιμούνται; Εξάλλου 4 χρόνια τώρα ταλαιπωρούνται από θόρυβο, σκόνη κλπ, μήπως λοιπόν λόγω των πολλών και διάφορων μηχανημάτων που θα προκαλούσαν επιπλέον θόρυβο (σημείωση: η αρχική τοποθέτηση των Σιλό ξηρού κονιάματος ήταν εντός του γηπέδου, άρα και ο θόρυβος που προκαλείται από την χρήση τους), γι αυτό τοποθετήθηκαν "πρόωρα"; Επιπλέον η ανατολική πλευρά είναι πιο "προσοδοφόρα" λόγω ύψους του εδάφους, άρα λιγότερων σκαλωσιών, για τοποθέτηση ιταλμποντ, όταν μάλιστα για την άφιξη των κομματιών δεν απαιτείται και "κατάληψη" δημόσιου χώρου (Καππαδοκίας).

  14. Να είσαι καλά πολύ ενδιαφέροντα και κατατοπιστικα όσα μας λέτε. Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας. Μια ζωή ΑΕΚ ΕΝΩΣΗΣ

  15. Πολύ καλό το βίντεο σου Καλέ φίλε!
    Όλα τα θεματικά σου τα παρακολουθώ ανά καιρούς ξανά.
    Σήμερα κιόλας είδα το 43ο θεματικό σου.
    Να εισαι παντα καλα και υγιής και να μας μοιράζεις τις πληροφορίες σου με τα θεματικά σου!
    Χαιρετίσματα στον Μιχάλη!
    Christos21 Santorini

  16. Ευχαριστούμε για το πολύ καλό βίντεο. Αν μου επιτρέπετε, να προτείνω το χθεσινό βίντεο του Σωτήρη με drone πάνω από την υπογειοποίηση https://www.youtube.com/watch?v=UkbzOiMQ99E Είναι πάρα πολύ καλό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: