ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ:
Είσαι αυτός που έχει τα κλειδιά
Αλλα είσαι εκτός από επιχειρηματίας
ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!
Δείτε σήμερα το αποκλειστικό βίντεο με μαγικά πλάνα από όλο το γήπεδο!!!

Βρείτε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 13 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα και το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα βίντεο μου.
https://bit.ly/3gwmTY6

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ έλεγες θα ρίξουμε 5αρα στον τελικό
    Άστο καλύτερα
    Αφού δεν το έχεις με τις προβλέψεις
    Κάθε φορά το ίδιο έργο θα τους σκίσουμε θα τους ρίξουμε 5 είναι κότες κλπ
    Την καλησπέρα μου και καλή βδομάδα

  2. Μην τα ρίχνεις στους παίχτες..Αυτό ξέρουν αυτό παίζουν.. Ποιος τους έφερε? Με 100 και 200 χιλιάρικα αξία τι περίμενες? Αποκλειστικός υπεύθυνος γι αυτό το χάλι είναι ο πρόεδρος. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος μετά τον Οκτώβριο πάλι εκτός στόχων θα είμαστε.

  3. Έλα μωρέ ποιος μανταλος ένας μέτριος παίκτης που τον κάναμε αρχηγό και με την αβάντα των δημοσιογράφων παριστάνει τον μεσσι

  4. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 1968,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΕΞΙ Α."…….ΔΙΙ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΓΓΛΙΑ,ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΡΑΒΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ! Η ΑΕΚ ΥΠΕΙΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ,ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΜΕ!

  5. Η ΑΕΚ δεν εχει προεδρο.Ο Μελισσανιδης ασχολειτε μονο με το γηπεδο και την ΑΕΚ την διοικουν κατι Τσακιριδες Κετσετζογλου με την πενα τους και κατι Μανταλοι απο τα αποδυτηρια!Τωρα αν ο καθενας θελει να εθελοτυφλει δικαιωμα του αλλα η ουσια για μενα δεν αλλαζει..εχουμε παραδοθει για αλλη μια φορα σε κλικες και χαρτζιλικια …καλησπερα σας!!!

  6. Ξερεις τι Γιωργο … Αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι πρεπει να δουμε δυο πραγματακια. Η κατασταση στην ομαδα προσομοιαζει με προσωποπαγες καθεστως. Ολα περνανε καπως απο το χερι του προεδρου. Στο αγωνιστικο κομματι λοιπον εχει αποτυχει για δυο λογους. Πρωτον δεν εχουμε δει κατι ελκυστικο. Αλλα αυτο δεν ειναι ο κυριος στοχος. Το δευτερο ειναι που προβληματιζει. Και αυτο φυσικα ειναι η αποδομηση της ομαδας του 17-18. Εφοσον εχουμε αυτην την οικονομικη πολιτικη επρεπε κρατησει τα προσχηματα. Την μονη ορθη απο πλευρας επιλογων σεζον την εξαργυρωσε τον χειριστο τροπο. Και κατι τελευταιο. Οι παικτες ειναι εργαζομενοι. Οταν καποιος "δεν κανει" τα ριχνουμε πρωτα στον εργοδοτη και μετα στον εργαζομενο.

  7. ….Ακριβως ελεγε οτι θα βαλου ε και πενταρα να μην τους λοιπηθουμεντοσο ασχετος ειναι ο ανθρωπος και εκτος τοπου και χρονου ο τυπος!!!!!

  8. Δεν γινεται να συνυπογράφεις στην ανακοίνωση της ορίτζιναλ και ταυτοχρονα να τα χώνεις στους παίκτες .
    Η ανακοίνωση της ορίτζιναλ που εγω προσωπικά συμφωνω απολυτα επιρρίπτει ευθύνες μονο στον πρόεδρο γιατι αυτος επέλεξε αυτο το υλικό .
    Οι συγκεκριμένοι παίκτες παιζουν αυτο που μπορούν κ ολοι γνωρίζουμε οποτε απλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ για να σαι ανταγωνιστικός .Ειναι ειρωνια και ανήθικο να τους κατηγορείς οτι δεν προσπαθούν γιατί απλα μεχρι εκει μπορούν να αποδώσουν .
    Ο μονος υπεύθυνος ειναι ο «τιτάνας» οπως λες Μελισσαννίδης που εχει αφησει την ομαδα αγωνιστικά έρμαιο στις ορέξεις του ΠΑΟΚ κ του οσφπ τα τελευταια χρονια .
    ΥΓ οκ δικο σου το κανάλι και δικαιωμα σου να λες οτι γουσταρεις ,αλλα για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ εκτέθηκες στις προβλέψεις σου

  9. Τωρα ο μανταλος ειναι λιγος; ο τεραστιος λιβαγια και οι αλλοι που ηταν; δεν τον πουλησε 4,5 μυρια γιατι θα επρεπε να παρει αντιστοιχο παιχτη ο Τιτανας Μελισανιδης. Καλα τον λενε καβουρια οι γαυροι. Και βαλε καλα στο νου σου: η προεδραρα σου κανει μαγαζι για να εχει κερδη.Αντιλαβου; και μη κλαις για ενισχυση. Το ταμειο ειναι μειον απο που θες να παρει χρημα; απο την egean?

  10. Για να σου λένε ότι το γήπεδο θα είναι χωρητικότητας 31000 δεν τα λένε για να σε πικρανουν που θα είναι μικρότερο από του Ολυμπιακού, θα είναι έτσι λόγω χωροταξιας, εάν θέλεις 33000 γήπεδο τότε τα καθίσματα θα είναι για 9 χρόνων παιδιά. Πάλι έξω θα πέσεις στην πρόβλεψη σού, κρίμα είναι.

  11. Ο τελευταίος που φταίει για το ρεζιλίκι του Σαββάτου είναι ο Μελισσανίδης , το ρόστερ μας μέσα στο γήπεδο στον τελικό ξεπερνάει κατά πολύ αυτό του γάβρου , τσεκάρε τα συμβόλαια αυτών που παίξανε το Σάββατο με των τριτοτέταρτων παικτών του γάβρου.Μόνο ο Βαλμπουενά έιχε μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους δικούς μας.Η ξεφτίλα είναι κανονικά των παικτών μας και μόνο , βάζω μέσα και τους Δμητριάδηδες και τεχνικό τιμ ….0 προετοιμασία , 0 τσαμπουκάς ..σε κάθε τελικό ακούμε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ από τους παίκτες μας…ΘΑ τα δώσουμε ολα , ΘΑ χύσουμε αίμα ΘΑ ΘΑ ΘΑ …. ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ

  12. Οφσάιντ γκολ Ρατζελοβιτς επηρεάζει την φαση ο Ελ Αραμπι.Ιδια περίπτωση με γκολ οφσάιντ Μαουρίτσιο.Φαουλ Καμαρά σε Σιμοες Πέναλτι σε Ολιβέιρα.

  13. Με Μπακακη Μανταλο Παουλινιο κα τα άλλα τα άτολμα παιδάκια που έχουν λουφάξει στο απυρόβλητο της αγάπης των οπαδών μην περιμένετε τίτλους
    σε ενα άλλο ματς θα παίξει ενα ημίχρονο ο Μανταλος και θα τον κάνετε πάλι θεό
    σε πιο ντέρμπι έχει δώσει την ψυχή του ο Μανταλος μόνο όταν θα παίζει με κολοπετινιτσα

  14. Φίλε δεν με νοιάζει αν είναι το γήπεδο 10 η 30 χιλιάδες. Άλλοι ξενερα δεν γουστάρω ούτε να γράψω δεν έχω όρεξη πόλη ξενερα

  15. Φίλε δεν έχεις δικαίωμα να λες τίποτα για ομάδα…Για ομάδα παίχτες πρόεδρο…..Και άσε αυτά που ξέρεις ότι θα ενημερώσεις το πρόεδρο….γελάνε και τα τσιμέντα με αυτά που λες….Κάνε μας τη χάρη…

  16. Δεν μπορει λεει ο αμπαλος να το σηκωνει ο Μπρουνο και οχι ο Μανταλος.Και τι ειναι ο Μανταλος??ουτε μια τριχα απο το δεξι αρχιδι του Μαλαδενη δεν ειναι.αιντε αμπαλε και εσυ.γλειψε την Ερμωννασα και τους εργολαβους και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα

  17. Απολαύστε την τελική ευθεία της ανέγερσης του ΝΑΟΥ…Ολα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Τα καλύτερα θα έρθουν, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ,όταν μπούμε στο σπίτι μας.Οτι σημαντικότερο στην ιστορία της ομάδας μας ,γεννιέται ΤΩΡΑ και είμαστε μάρτυρες (ΘΕΟΥ θέλοντος).Ο ΝΑΟΣ είναι ότι σημαντικότερο μπορεί να έχει μια ομάδα ΙΔΕΑ,ΣΥΜΒΟΛΟ ,όπως είναι η ΑΕΚ μας ,που αντιπροσωπεύει Το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Το DNA του ΑΕΚΤΖΗ είναι ποτισμένο για να αντέχει στα δύσκολα …Αυτα έχουν περάσει και η ζωή κάνει κύκλους.Ο τροχός γυρίζει…Η Ιστορία χρωστά…Παντα έρχεται η ώρα της πληρωμής(παλιό σισιλιάνικο ρητό)…ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ!

  18. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Εχουμε που έχουμε ομάδα μπουρδελο ας σταματήσει επιτέλους αυτή η ηλίθια κόντρα.Πανω απ όλα η ομάδα εσείς είστε ανύπαρκτοι.

  19. Οι παικτες σου δεν φταινε σε τιποτα, οτι μπαλα ξερουν παιζουν, και δεν ηρθαν μονοι τους καποιος τους εφερε και εχει το ονομα μελισανιδης… ο ολυμπιακος φετος ηταν καλυτερος σου, καταφερε να σε κερδισει ακομα και με μπρουνο και τζολακη

  20. Η ομάδα έχει επιθετικό πρόβλημα. Πρέπει να κάνουμε 20 ευκαιρίες για να βάλουμε ενα γκολ.
    Το καμπανάκι ειχε χτυπήσει απο πέρυσι.
    Στα πλει οφ κ ημιτελικο με ΠΑΟΚ κ Άρη πόσες φάσεις κάναμε κ παραλίγο να αποκλειστουμε;
    Αυτό συμβαίνει γιατί ο καθένας παίζει για την πάρτη του κ επίσης είναι αργοί.
    Καλά για τα αμυντικά χαφ και την άμυνα δεν αξίζει να μιλήσει κανείς. Μόνο ντροπή για αυτούς που τους αφήνουν να παίξουν.
    Μπράβο στον Τσιντωτα που ήταν ο μόνος που το πίστευε.

  21. Τα είπε ο Τσακίρης μετά τον τελικό όντας όπως όλοι μας εκνευρισμένος αλλά σήμερα έκανε κωλοτουμπα ολκής!!Γατάκι σήμερα στο ρεπορτάζ του.Λαθος παράδειγμα Γιώργο.Σουρωτηρι γίναμε.

  22. Ένα γήπεδο δεν φαιρνει την άνοιξη. Όποιος το νομίζω αυτό, είναι βαθιά νυχτωμενος. Και η τοτεναμ έφτιαξε γήπεδο και η Ατλέτικο και άλλες. Δεν σε εκτοξεύει μόνο του αυτό.
    Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά η οικονομική πολιτική του Μελισσανίδη δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και όταν μπούμε στο γήπεδο. Χρειάζονται επιπλεον επενδυτές, γιατί μόνος του δεν πιστεύω ότι θα βάλει.
    Και είναι κρίμα να ζούμε αυτή τη κατάσταση και στο νέο γήπεδο

  23. αδελφέ, δεν περιμέναμε τον 4 σερί χαμένο τελικό για να ξενερώσουμε…. δεν περιμέναμε το Σάββατο το βράδυ να δούμε τον τελικό για να αντιληφθούμε πως δεν μπορούν αυτοί οι παίκτες… δεν περιμέναμε τον τελικό για να δούμε πως ορισμένοι παίκτες δεν κάνουν, ούτε για να διαπιστώσουμε τελικά ότι έχουμε ελλείψεις και χρειαζόμαστε μεταγραφές. Τα βλέπουμε τρία χρόνια τώρα. Ακόμα και οι δημοσιογράφοι μας ανακάλυψαν ξαφνικά πως μερικοί όσα είχαν να δώσουν το έδωσαν… Και κάτι άλλο, σε 5 μέρες παίζουμε πρωτάθλημα και η ομάδα έχει κάνει ένα φιλικό και τον τελικό !!!!!!!! Κι ακόμα δεν έχουμε δεύτερο σέντερ μπακ, εξτρέμ και κάποιο στα χαφ να μοιράζει την μπάλα…. ΗΜΑΡΤΟΝ

  24. Τι υπομονή και υπομονή ρε Γιώργο ευτυχώς που η πίκρα δεν παχαινει θα είχαμε γίνει διακόσια κιλά ο καθένας με τόση που έχουμε καταπιεί τόσα χρόνια το γήπεδο θα το χαρώ να το βλέπω πέντε δέκα φορές ομάδα θέλω να δω να φεύγω και εγώ χαρούμενος από το γήπεδο που έχω ξεχάσει πως είναι τουλάχιστον στα ντέρμπι αν δεν μπορεί ο Μελ ας ασχοληθεί με τα πετρέλαια του να το πάρουμε και εμείς απόφαση όλοι οι οπαδοί στήριξαν την ομάδα στα πέτρινα χρόνια δικαιούνται κάτι καλύτερο κάθε χρόνο φρούδες ελπιδες

  25. Ψυχραιμία και υπομονή παιδιά. Η καλύτερη και η πιο ακριβή μεταγραφή του προέδρου είναι αυτή που παρακολουθούμε τά τελευταία τρία χρόνια (γήπεδο). Αυτή μας χρειάζεται από τό 2004, πάρτε το χαμπάρι αδέλφια……. ΈΡΧΕΤΑΙ…… ΥΠΟΜΟΝΉ……

  26. Γιώργο δεν φταίει ο προπονητής!!! Αυτό το υλικό έχει! Δεν είναι μάγος!!!! Από την στιγμή που οι παίχτες δεν έχουν καρύδια και έχουν πάντα μια ηττοπάθεια να ξεχάσουμε τρόπαια!!!! Δεν έχεις ένα ηγέτη!!!

  27. Δηλαδή πρέπει να είσαι παιχταράς για να σπρώξεις την μπάλα στα δίχτυα από την γραμμή του τέρματος; έλεος πια.

  28. Εγω τα ειχα πει εδώ σε προηγούμενο βίντεο οι δημοσιογράφοι κάνανε φαβορί την αεκ και σας φούσκωσαν τα μυαλα δύο σκάλες πάνω και με απουσίες ο ολυμπιακος τι να κάνουμε

  29. Παμε α ε κ α ρ α θ ε α ολα καλα θα πανε οσο ειναι ο προεδρος ολα θα γινουν παρα παρα πολυ καλα εχουμε την στεναχωρια μας τη μεγαλη βεβαια αλλα σε λιγο μεσα στον ναο θα αλλαξουν αρδειν ολαααα η α ε κ α ρ α ειναι μονο μια αρρωστεια παλατι εγκαταστασεις προπονησεων οικοπεδα που μενουν στην αεκαρα ολα πρωταθλημα κυπελο 4 τελικους και και παιδια ολα σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα ερχεται η ωρα που μονο θα κερδιζουμε εχουμε κερβερο

  30. ΔΕΝ ΠΗΡΑΖΗ ΑΕΚ ΜΌΝΟ ΤΑ ΈΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ.ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΡΕ..ΟΤΑΝ ΜΠΈΙ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ Κ ΚΎΠΕΛΛΟ Κ ΘΑ ΚΆΝΕΙ ΝΤΑΜΠΛ…ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ…ΟΚ ΠΕΡΣΗ ΠΡΤΟΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΚΎΠΕΛΛΟ ΠΑΟΚ Κ ΝΤΑΜΠΛ .Κ ΦΈΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΠΡΤΟΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΚΎΠΕΛΛΟ Κ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ ΧΡΌΝΟΥ Η ΑΕΚ Κ ΑΝ ΆΛΛΟΙΟΣ ΤΟ 2022.Η ΑΕΚ.. ΜΑΣ..Ε..ΔΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΤΕ ΌΤΙ Η ΟΜΆΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΎΡΟ…

  31. Τώρα κατάλαβες γιατί σε είπα εριστικό? Υποστήριξε την ομάδα σου, ασχολήσου με το γήπεδο και μέχρι εκεί. Όλες οι αναφορές προς τον Ολυμπιακό είναι περιττές και δεν χωράνε στην θεματολογία των βίντεο που έχεις επιλέξεις να κάνεις. Το αστείο είναι ότι μετά από τέτοιες προκλητικές δηλώσεις και φανφάρες, παραπονιέσαι κιόλας……όταν σε κράζουν τα πλήθη, αφού για ακόμη μια φορά έχεις πει άλλα ντι άλλων. Επαναλαμβάνω επικεντρώσου σε αυτό που κάνεις,γιατί το κάνεις καλά και όντως υπάρχει σωστή κάλυψη από τις εργασίες του γηπέδου μέσω των βίντεο σου και τα υπόλοιπα άστα στην άκρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: