ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ, ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΑΤΟΜΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!
ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δε ξέρω ποιος φταίει, φταίει ο προπονητής; Φταίνε οι παίχτες;; Αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν αλλάξουν πράματα θα χαθεί ακόμα μια χρονιά και δεν αντέχεται αυτό
    Υγ. Λιβαγια απαράδεκτος

  2. Φίλε Μιχάλη δυστυχώς ομάδα δεν υπάρχει. Όταν πλέον και ο 18χρονος γιος μου που είναι γενιτσαρος της ομάδας είπε ότι είμαστε τρελοί που καθόμαστε και βλέπουμε αυτό το πράγμα καταλαβαίνεις ότι το παιχνίδι για ακόμα μία φορά χάθηκε

  3. Η ομαδα μας ειναι αρρωστη.. Χωρις να μπορω να καταλαβω ποιος ευθυνεται για ολη αυτην την κατασταση. Σιγουρα ολοι ειναι υπολογοι των ευθυνων τους .Παρ ολα αυτα εμεις ειμαστε υποχρεωμενοι να σταθουμε διπλα στην ΑΕΚ ,οπως εχουμε μαθει παντα στα δυσκολα, οπως θα στεκομασταν στην γυναικα και την μανα μας γιατι αγαπαμε την ομαδα με τον ιδιο ακριβως τροπο!

  4. Καλημέρα Μιχάλη κοντά στους πυλώνες πάνω πάνω υπάρχει ένα κενό μεταξύ δοκαριου κερκίδας πως θα καλυφθεί αυτό; μήπως ξέρει ο καλός φίλος ή κάποιος φίλος.

  5. Εμείς όμως τώρα πρέπει να τους νικήσουμε, την Μπραγκα με 4-0,αμα έχουμε τους ίδιους βαθμούς με αυτούς στο τέλος έτσι δεν είναι; Δεν ξέρω αν κάνω λάθος. Εκτός αν μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων.

  6. Καλησπέρα στην παρέα.
    Η άποψη μου είναι ότι κατά βάση ευθύνονται οι πιο ακριβοπληρωμένοι που κατά σύμπτωση τους παρακαλά η ομάδα να ανανεώσουν με καλύτερες απολαβές και αυτοί τσιγκλανε.
    Ο Μελισσανίδης δεν είναι χαιβανι τύπου Ιβάν να διαταράξει τις ισορροπίες.
    Η εικόνα του Λιβαγια στο τρίτο γκολ να παρακολουθεί καθιστός τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να τρέχουν να προλάβουν να μπαλωσουν τη βλακεία του αλλά να μην τα καταφέρνουν και να τρώνε το γκολ, είναι απαράδεκτη. Και αρκεί για να του καρφώσεις το δελτίο για κανά εξάμηνο.
    Και στο δεύτερο γκολ πάλι έκανε λάθος πάσα αμαρκαρηστος στα 10 μέτρα.
    Εάν δεν μπορεί να βγάλει μια σωστή πάσα άι σικτηρ στην Τουρκία που τον θέλουν τόσο πολύ.
    Ο δε Ολιβέιρα οι ευκαιρίες που σπαταλά δείχνουν μέτριο παίκτη που παίζει πρώτα απ'όλα μόνο για τον εαυτό του. Δεν είναι αδιάφορος σαν τον Λιβαγια αλλά ας θυμηθεί κάποιος εάν έχει δώσει ποτέ κάποια ασσίστ για γκολ.
    Τέλος κάποιοι παίκτες χρειάζεται να έχουν περισσότερο θάρρος, θράσος και αυτοπεποίθηση.
    Για παράδειγμα ο Βασιλαντονοπουλος έκανε μια φοβερή ντρίπλα και βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή.
    Αντί όμως να το μπουμπουνησει και να σουτάρει μόνος του, έδωσε πάσα στον Καρίμ και η ευκαιρία χάθηκε.
    Οπότε πιστεύω ότι χρειάζεται τράβηγμα στο αυτί τις βεντέτες και πιο πολύ αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους.
    Η ομάδα είναι καλή και πιστεύω ότι σίγουρα θα βελτιωθεί, φτάνει όμως να μην είναι αργά.
    Συγνώμη για την φλυαρία.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

  7. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η ομάδα παρουσιάζει τέτοια εικόνα γιατί για μενα και καλό προπονητή έχει και ίσως το καλύτερο υλικό των τελευταιων 12 ετών όσο υπερβολικό και να ακούγεται οκ υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά οπως είναι οι πολλές απουσίες αλλά μήπως και για αυτές τις απουσίες φταίει κάποιος…και μου κανει εντύπωση γιατί και ο γυμναστής πέρισυ έδειξε ότι διατηρούσε την ομάδα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και το ιατρικό team χρονια τώρα έχει δείξει πολύ καλα δείγματα με τον Νικολάου να είναι από τους κορυφαιους στην Ελλάδα.Όσο για τους Ολιβειρα και Λιβαγια θέλω να πιστεύω ότι είναι αδιάφοροι αλλά ότι απλά διανύουν μια κακή περίοδο κάτι που πρέπει να αλλάξει γρήγορα γιατί η αξία τους είναι αμφίβολη αλλά και αυτοί όταν ζητανε τόσα χρήμα δεν μπορούν να λείπουν σε τέτοια ματσ.Αλλά πιστεύω πως θα γυρίσουμε το χαρτί γιατί όπως είπα έχουμε πολυ καλό υλικό και πιστευω στον προπονητη(με τα λάθη του και τις εμμονές του όπως όλοι)…ΜΟΝΟ ΑΕΚ

  8. μιχαλιω ειναι πραγματικα κριμα να εχει τετοια εικονα η ομαδα και να κινδυνευει για αλλη μια χρονια να μεινει εκτος στοχων απο νωρις γιατι φετος κατα τη γνωμη μου εχει και καλο ροστερ και καλο προπονητη.οσο για τα τσαλιμακια λιβαγια-ολιβειρα το φαρμακο ειναι ενα ΠΑΓΚΟΣ-ΕΞΕΔΡΑ και κοβονται οι μαγκιες!μια ζωη ΑΕΚ

  9. Ωωωω μηλου Ντον …. Μιλα μου για Μήλα από την Μήλο μίλα μου… Μη χειρότερα Μιχάλη. Αλλά ΑΕΚ μόνο

  10. ….Ρεταλια φιλε …Ρεταλια του κερατα….ξεφτιλες,,,,,πληρες ξενερωμα….δρομο ολοι να παιξει με την κ19 καλυτεροι θα ειναι απο αυτα τα μπαζα….

  11. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά. Απώλειες πολλές που θα κάνανε την διαφορά, όταν δεν έχεις ποιοτικό βάθος στο ροστερ αυτά θα γίνονται

  12. Για ακομα μια φορα θα ζητησω ηρεμια αλλα Μιχαλη αυτο που ειπες πως στεναχωριουνται με γεματες τσεπες εχει απολυτο δικιο οτι πιο σωστο εχω ακουσει τον τελευταιο καιρο.ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΣΤΗΡΗΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΛΟΙΙΙ

  13. καλο σαββατοκυριακο σε ολους…η ομαδα ειναι αρρωστη και δεν βλεπω γιατρικο….οσο χαιδευουν αφτια δεν γινεται τιποτα…..

  14. Λιβάγια και Ολιβέιρα δεν έχουν πλέον καμία θέση στην ομάδα, παρά μόνο ως αναπληρωματικοί για να ξεκουράζουν τους βασικούς σε παιχνίδια με εύκολους αντιπάλους. Το Γενάρη πώληση διαφορερικά στην εξέδρα μέχρι το τέλος του συμβολαίου τους.

  15. Το γράφω παντού, φοβάμαι πολύ ότι στην ομάδα έχει μπει στο DNA της το λουζερ και για αυτό ευθύνεται ο τίγρης, οι παλιοί παίχτες το μεταδίδουν στους καινούργιους που έρχονται και έτσι μια ομάδα χάνει την ταυτότητα που είχε κάποτε, σκούπα όλοι κάντο όπως και χοντρός, 4 χαμένοι τελικοί και αυτοί ακόμα είναι βασικοί στην ομάδα!!!!!!

  16. Καινουριο σημερινο ντροουνατο βιντεο σε λιγο στο καναλι μου να μας γλυκανει λιγο το πονο μας για τα χαλια ορισμενων παικτων μας Μιχαλη.
    Για παμε γερα
    .https://www.youtube.com/channel/UCjA_i9iTLwGgPZ6KfwM23Hw

  17. Γιατί έχω την αίσθηση πως το κτηριο θα ανέβει και άλλο; Το κενό του εστιατορίου είναι πολύ μεγάλο για να κλείσει μόνο από τον όροφο που ανεβαίνει τώρα. Μήπως φτιάχνουν δοκάρια χωρίς πλάκα για να σηκώσουν άλλον έναν όροφο κολώνες και μετά να πέσει η τελική πλάκα;

  18. Καλησπερα Μιχαλη! Για μενα πρωτος που φταιει ειναι ο Καρερα. Η σειρα των ευθυνων για το ναυαγιο με τον Αρη της Πορτογαλιας ειναι 1.Καρερα 2. Νελσον 3. Λιβαγια και εξηγουμε. Ο κυριος Καρερα κλεινει σχεδον 11 μηνες στην ομαδα και τι εχει κανει?

    Φυσικη κατασταση τιποτα δεν υπαρχουμε μετα το 60. Καθε βδομαδα και θλαση

    Εχει περασει μια φιλοσοφια? Προφανως και οχι, οτι παιξει ο αντιπαλος εμεις καθρεφτη.

    Στα μεγαλα ματς? Τιποτα ταμπουρι και Αγιος ο Θεος. Ας του πει καποιος οτι προπονει την ΑΕΚ και οχι την Πεσκαρα. Δεν γινεται καθε 3 μερες που παιζουμε να ευνουχιζει την ομαδα και να παιζει περιμενοντας τον αντιπαλο στο 1/4 του γηπεδου.

    Αμυντικος προσαντολισμος? ποιος που? ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ (Τελικος, Περιστερι, Βολφσμπουρκ μια φαση ενα γκολ, Μπραγκα, παοκ) και που δεν εχει φαει? Σεντ Γκαλεν που ειχαν 3-4 κλασσικες και απλα ηταν ανικανοι οι αντιπαλοι, με το Αγρινιο που χασανε το πεναλντι και με τα αδερφια μας τη Λαμια. Τι εχετε κανει κυριε Καρερα στην ΑΕΚ μεχρι σημερα? Αν ειναι να παιζουμε καθρευτη και ταμπουρι παω και εγω να κανω το προπονητη και τσαμπα.

    Επιθεση? 0 γκολ στο τελικο, περιστερι, μπραγκα. Γκολ με πεναλντι με τους Ελβετους και ατομικες ενεργειες με τους γερμανους. Τι ακριβως εχει δουλεψει στην επιθεση και στο επιθετικο τρανζιτιον?

    Γιατι δεν ξεκινησε ο ΜΒΠ με το παοκ Χνιντ? Γιατι εχει παρει εργολαβια τη θεση ο επικινδυνος και ερασιτεχνης Σβαρνας? Γιατι βγαζει 90 ο προκλητικος Νελσον και βγαζεις τον Καριμ?

    Ομως μαγκιες στο πτωμα του Λιβαγια ξερεις να κανει και τωρα μιλαμε για τον κακο κροατη που με το που μπηκε εκανε 1-2 ενεργειες και εβγαλε ετοιμο γκολ στον στραβοποδι πορτογαλλο που χωρις τερμα δεν το εριξε καν εντος εστιας. Ο Λιβαγια δεν το εχασε το ματς, απλα το αποτελειωσε. Το ματς το τελειωσε ο Ιταλος Τεννες με το εμμονικο 3-5-2 που παιζει που θελει μπακ-χαφ φωτια και εμεις εχουμε τον πρωην ποδοσφαιριστη Λοπες και τον Βασιλαντωνοπουλο που το παιδι κανει οτι μπορει. Το ματς το εχασε και ο Νελσον που πληρωνεται με 1.2 και δεν κανει τα στοιχειωδη. Σε τετοιμα μας θα κανεις μαξ 2-3 ευκαιριες και θες μινιμουν 1 γκολ. Ο κυριος Νελσον τα ελουσε ολα και εβγαλε παρολα αυτα 90 ΛΕΠΤΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΝΕΛΣΟΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΠΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΚ ΝΑ ΤΗ ΚΟΨΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΤΑΡΑΧΗ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ?

    ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ, δεν εχει ομως ταμπελα του κακου παιδιου ο Νελσον να τον βγαλουμε κακο. 2 μετρα και 2 σταθμα ο κυριος καρερα, μαγκιες εκει που τον παιρνει

    Μην ξεχνατε, ο Λιβαγια ΕΧΕΙ προσφερει, οι αλλοι 2 εχουν? ΓΕΛΑΜΕ

    Προφανως καταδικαζω αυτο που εκανε ο Λιβαγια αλλα μη τρελαθουμε και ολας, βρικαμε το ευκολο θυμα.

  19. Συγχαρητήρια Μιχάλη που δεν εκφράζεσαι με χειρότερο τρόπο,αν και θα έπρεπε…στο χέρι του Ίβιτς κ του Μελισσανιδη είναι να απαλλαγούν απο τα τα δύο μεγάλα συμβόλαια και να φέρουν δύο παίχτες φιλότιμους,όπως τον Ανσαριφαρντ αποτι φαίνεται..

  20. Τους 2 πρώτους να τους παρκάρει στον πάγκο και πώληση το Γενάρη μπας και πάρουμε και τίποτα. Πάντως είμαστε και άτυχοι, ο Πολωνός και ο Γκαρσία που θεωρώ οτι το κατέχουν, είναι τραυματίες. Όσο για Βασιλαντωνόπουλο, θεωρώ οτι το παιδί είναι φιλότιμο αλλά έχει ταβάνι, όπως και ο Σβάρνας. Αμφότεροι κάνουν για αλλαγές, έως εκεί όμως. Για το No 6, τί να πώ..Ακόμη αναρωτιέμαι τί του βρήκαν…
    Ο Ανσαριφάρντ αξίζει, λάθος η αλλαγή του..

  21. Ελπιζω τα κενα-χαραμαδες που εχουν οι φεγγιτες να "σβηστουν" με το ιδιο υλικο απο το οποιο φιαχτηκαν ετσι ωστε να φαινεται μονοκοματο !!!

  22. Μιχαλη τα κενα στους φεγγιτες δεν νομιζω να στοκαριστουν γιατι αν παρατηρησες καλυτερα,στις μετοπες δημιουργησανε γραμμες καθετες και δημιουργειται σχεδιο ιδιο με τους φεγγιτες.Αρα κενο πιστευω θα μεινει!

  23. Θελουν να φανε τον Καρερα οι κλικαδοροι Μανταλος, Λοπεζ, Μπακακης , Λιβαγια, Ολιβεϊρα, γιατι βλεπουν οτι τους βαζει στο παγκο και παιζουν , Βασιλαντωνοπουλος, Ινσουα, Μαχαιρας, Καριμ, Τανκοβιτς.Οταν φυγουν αυτοι που ανεφερα πιο πανω μονο τοτε η ομαδα θα στρωσει αλλα μεχρι τοτε εχει φαπα.

  24. Δυστυχώς πολύ κατώτερος των περιστάσεων ο ιταλός…δε μας τρέλανε με την καλή έννοια αλλά με την κακή…για μένα έδειξε ποιος είναι και δεν πιστεύω ότι έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης της δικής του εικόνας και συνεπώς ούτε και της ομάδας…σκέτη απογοήτευση ο Καρερα και δεν δικαιολογείται…νομίζω ότι το μόνο που θα περιμένουμε από αυτόν είναι το πότε θα αντικατασταθεί…

  25. ΑΕΚΑΡΕΣ πιστεύω οτι εαν δίνανε χρονο στον Μanolo και έστω αυτους τους παίκτες θα έκανε θαύματα !!! Για μένα φταίει ο προπονητής και κάτι μου κλωτσισε απο τα πρωηγουμενα πλέι οφ και απο τις πλακιτσες που κανανε ο λιβάγια με τον Καρέρα με τις σφαλιαριτσες και τις αδικιολογιτες κοκκινες με τον ΑΡΗ και τον λιβαγια να δίνει εντολές για να φάει κοκκινι ο μανταλος παιδικη χαρα και για μενα χάσαμε την ευκαιρία με τον κάναντι και μετά μας λέτε ξερει ο τίγρης τη κανει. λυπάμαι κσι στενοχωριέμαι γιατι ειναι μεγαλη η πληγή και ακόμα δεν έχουν καταλάβει τίποτα

  26. Συμφωνώ πατρίδα μαζί σου να φύγει από την ομάδα όποιος δεν ματώνει μάλλον δεν βρίσκει τήν πόρτα από ότι φαίνεται

  27. Καλησπέρα, κάθε χρονιά που περνάει βλέπουμε τα ίδια και συνεχίζουμε στα ίδια. Το budget της ομάδας είναι μικρό για πρωταθλητισμό και ανταγωνισμό εντός και βέβαια εκτός Ελλάδας, οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν και ξέρουν ( Ίβιτς & Καρέρα) δεν έχουν την δικαιοδοσία να αποφασίζουν για σημαντικά αγωνιστικά θέματα και κάπως έτσι η ομάδα έχει γίνει δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας. Δεν γίνεται κάθε χρονιά η ομάδα να έχει 30 ποδοσφαιριστές που όλοι θα υπεραποδίδουν 3 ή 4 φορές πάνω από την αξία τους και θα τρυπάνε το ταβάνι κάθε χρόνο και σε κάθε μάτς ώστε να μπορεί η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό πέραν πάσης προσδοκίας. Ακόμη και εντός Ελλάδος οι άλλοι δύο έχουν ομάδες 2πλάσιας και 3πλάσιας αξίας, ας αποδεχθούμε την πραγματικότητα και ας προσαρμοστούμε ανάλογα. Αν αυτό δεν γίνεται να βγούμε το πούμε και να το ξέρουμε όλοι και να μην μιλάμε για πρωταθλητισμούς, πορείες κλπ… Τέλος πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσει να γίνεται λογική διαχείρηση των ανθρώπων, όλων δηλαδή των επαγγελματιών αρχής γενομένης με τον Ίβιτς και τον Καρέρα που και οι δύο είναι πολύ αξιόλογοι και δυστυχώς για την ώρα χρησιμοποιούνται απλά ως δημοσιογραφικοί στόχοι και εύκαιροι φταίχτες χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες, δεν γίνεται κάποιες μέρες της εβδομάδας να παρουσιάζονται για αστέρια πρώτης γραμμής και μετά τα μάτς ως παλτά για να έχουν να λένε οι σχολιαστές…….

  28. Μιχαλη σου τα ειπα απο κοντα το πρωι.
    Η Καρερα θα φαει τον Λιβαγια και Ολιβειρα ή οι Ολιβειρα και Λιβαγια θα φανε τον Καρερα.Αν καταφερει ο Καρερα να φαει Λιβαγια και Ολιβειρα η ομαδα θα φυσαει.Αν οχι που το θεωρω πιο πιθανο τοτε ο Καρερα θα μας χαιρετησει και συντομα μαλιστα.

  29. Εγώ ένα ξέρω. Ότι δεν έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια του Μάρκο και του Νέλσον και τα έχουν γράψει όλα στα μύδια τους.

  30. Γειά σου Μιχάλη πρέπει να ενεργούμε σαν μεγάλη ομάδα εάν δέν θέλουν νά παίξουν υπάρχει καί η εξέδρα βάλε μέσα παιδιά πού θα ματώνουν τι φανέλα νομίζω ότι υπάρχουν στήν ομάδα η ΑΕΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει

  31. H ομάδα χρειάζεται ανανέωση και αναβάθμιση στα ηγετικά της στελέχη και μιλώ πάντα για το αγωνιστικό κομμάτι. Και το λέω πολύ κόσμια. Μιχάλη σ ευχαριστούμε που φτιάχνεις την ψυχολογία μας με τα βίντεο από το γήπεδο…. Ψυχίατρε!!!!!!

  32. Η γνώμη μου για Λιβαγια κ Ολιβεϊρα είναι πως έχει κ η ομάδα ευθύνη. Ο Μπακασετας κ ο Σιμοες δέχτηκαν την απειλή της εξέδρας, οι δύο βεντετες όμως που έχουμε σημερα δεν ανέχονται τέτοιους εκβιασμούς εξέδρα ή συμβόλαιο, κ να τα αποτελέσματα…

  33. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους. Από διοίκηση προπονητές και παίκτες. Για εμένα ο Μελισσανίδης φταίει ειδικά για το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι και πέρυσι. Φέτος όμως έγινε σοβαρή προσπάθεια. Θα φανεί και στο γήπεδο βέβαια αλλά τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Για εμένα δεύτερο και κυριότερο φταίει που δεν έχει τραβήξει αυτιά ακόμα κανείς δεν θα παίζει με την ΑΕΚ σαν κακομαθημένο παιδί. Έγινε η πρόταση ανανέωσης δεν θέλει κανένας από τους δύο,ή ζητάνε πολλά περισσότερα που η διοίκηση θεωρεί ότι δεν τα αξίζουν; Βγάλε τους για πούλημα παίκτες ξενερωμενοι δεν θα κάτσουν καν να ασχοληθούν είναι πολύ απλά τα πράγματα. Δεν είμαι ο Μελισσανίδης αλλά πρέπει να γίνει κάτι να ξυπνήσουν άπαντες. Μετά η ευθύνη είναι στον προπονητή. Εάν και τον πάω με τα χίλια τον Μάσιμο φέτος δεν έχει ξεκινήσει καλά κάτι φαίνεται έχει χαλάσει στην χημεία με τους παίκτες; Έχει χάσει τα αποδυτήρια; Έχει λάθος εμπνεύσεις εκείνος; Ή φταίνε οι δυνατές προπονήσεις; Το τελευταίο κατ εμέ είναι αστείο να λέγεται χωρίς παρεξήγηση διότι στην Αγγλία οι ομάδες παίζουν μεγάλο αριθμό παιχνιδιών θα μου πει κάποιος και με το δίκιο του η ίδια ποιότητα παικτών παίζει στην Ελλάδα; Όχι βέβαια απλά για εμένα είναι αστείο να λέγεται από επαγγελματίες παίκτες και δημοσιογράφους. Λοιπόν όσο αφορά τον προπονητή και το επιτελείο ας κάτσει να βρει την άκρη και πιστεύω θα την βρει την άκρη αργά ή γρήγορα. Μεταβατικό στάδιο το φετινό. Τρίτον θα εστιάσω στους παίκτες. Πώς ακριβώς την έχουν δει; Ο Ολιβέιρα με έχει σκάσει από την Πέμπτη τι εγωισμός είναι αυτός να δείξει ότι μόνο αυτός υπάρχει; Να σπρώχνει συμπαίκτη του για να σουτάρει; Που τα έχουμε δει ξανά αυτά; Ο Αραούχο σκίζεται για την ομάδα αλλά δεν μας έκανε ώσπου ο άνθρωπος ξενέρωσε και γύρισε πίσω γιατί δεν μας κάνει; Δικαιολογίες…. Ο Λιβάγια με έχει τρελάνει τελείως τι αδιαφορία είναι αυτή; Για τα λεφτά; Για το ότι δεν μιλιούνται με τον Ολιβέιρα και δεν συνεργάζονται; Ατομιστής και ο ένας και κ άλλος για να αποδείξουν τι ακριβώς; Μάρκο σε αγαπώ σε εκτιμώ σε ευχαριστώ για ότι έχεις προσφέρει και το σέβομαι αλλά δες το αλλιώς. Η ΑΕΚ σε έκανε ξανά όνομα μέχρι και στην εθνική Κροατίας πήγες, παίξε την μπάλα σου και ο Τίγρης χαζός δεν είναι θα στα δώσει τα χρήματα αλλά όσο κάνεις έτσι λυπάμαι αλλά κάπου εδώ πρέπει να φύγεις. Ή μείνε εάν το θέλεις ή τράβα αλλού να βρεις την ησυχία σου. Και εμείς την δική μας. Και ο Ολιβέιρα κάπου πρέπει να χαλαρώσει πολύ αφ υψηλού την έχει δει. Για εμένα να φύγει καλύτερα θα είναι και για αυτόν και για εμάς. Άφαντος είναι στα σημαντικά ματς έτσι έχει δείξει. Προσωπικά δεν θα λυπηθώ όσο σκληρο και εάν ακούγεται εάν αύριο φέρει πρόταση και φύγει. Προτιμώ τον Αραούχο που σκίζεται για την φανέλα ή γενικά έναν άνθρωπο που θα δείξει ότι νοιάζεται για την ομάδα και όχι για το εγώ του. Θα μείνω εδώ για τον κύριο αυτό,δεν σέβεται την ομάδα ούτε εγώ θα τον σεβαστώ. Τέλος γιατί η υπομονή έχει φτάσει και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια της. Και κάτι τελευταίο. Η διοίκηση κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει τι ποδόσφαιρο θέλει η ομάδα να παίζει να ξεκαθαρίσει την φιλοσοφία της. Καλό το γήπεδο και θα ευγνωμονώ αιώνια τον τίγρη αλλά πολλοί παίκτες πλέον πρέπει να τους ευχαριστήσουμε και να πάρει ο καθένας τον δρόμο του. Πρόσφεραν στα δύσκολα μας έδωσαν χαρές μεγάλες αλλά έφτασαν ταβάνι. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει επίπεδο. Μπαίνει αργά ή γρήγορα στο σπίτι της. Τους ευχαριστούμε αλλά πονάνε τα μάτια μου πλέον. Δεν θα πω ονόματα όλοι μας βλέπουμε και γνωρίζουμε. Το καλό παιδί πλέον δεν φτάνει μόνο και η νοοτροπία του χαιδεματος και του δημοσίου υπαλλήλου που παίζει βρέξει χιονίσει πρέπει να κοπεί μαχαίρι. Και όχι με το που δεν παίζει σε ένα δύο παιχνίδια αμέσως να ζητάμε δανεισμό ή μεταγραφή. Μήτσο την πονάς την ομάδα δεν τα βλέπεις μόνος σου; Ολόκληρος επιχειρηματίας και δέχεσαι να γίνονται όλα αυτά; Δέχεσαι να σου ρίχνουν φαπες; Όλα στον βωμό του γηπέδου; Για πόσο ακόμα; Δεν έχω την δύναμη σου ούτε εγώ θα κρίνω το πώς θα ξοδεύεις τα χρήματα εγώ όμως τρελαίνομαι να τα βλέπω και όχι μόνο εγώ πιστεύω ότι εκφράζω πολύ κόσμο εσύ ήθελα να ήξερα δεν σε πιάνει τρέλα; Δεν σε πιάνει η ψυχή σου σε αγώνα να κάνει η ΑΕΚ μόνο μια φάση; Και να μην αντιδράς; Τόσα χρόνια άκουγα για τίγρη αλλά δυστυχώς δεν το δείχνεις στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον. Για το γήπεδο το έδειξες με κάθε τρόπο αλλά στο αγωνιστικό δυστυχώς όχι. Και τέλος οι δημοσιογράφοι της ομάδας να σταματήσουν να λένε και να γράφουν μεγάλα λόγια, έχουμε μάτια και βλέπουμε δεν είμαστε ηλίθιοι ούτε τρώμε κουτοχορτο. Συγνώμη Μιχάλη για το μεγάλο κείμενο. Καλό βράδυ από εμένα σε ευχαριστώ για τον κόπο σου με τα βίντεο από τον ΝΑΟ ΜΑΣ

  34. Μιχάλη, καλησπέρα.α) Στο 18:09 βλέπουμε τον πρώτο "τυφλό" παράθυρο. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι βρίσκονται κολλητά δύο κολώνες. Στα σχέδια μέτρησα 12 τυφλά παράθυρα. Το γέμισμα της όψης μην μας φαίνεται πιο κοντό από τα διπλανά. Την ίδια διάσταση έχουν. Απλά, επειδή είναι πιο έξω, δεν καλύπτεται οπτικά από τη δοκό. Από αυτό τίποτα δεν θα φαίνεται από κάτω, γιατί θα κρύβεται από το etalbond. Τώρα, ένα θέμα αισθητικό είναι πως θα φαίνεται το σύνολο των εν συνεχεία παραθύρων, τη νύχτα και όταν υπάρχει έντονος εσωτερικός φωτισμός από τα μέσα, δηλ. όταν έχουμε νυχτερινό αγώνα. Τα 252 παράθυρα θα είναι ολόφωτα και τα 12 σκοτεινά. Το πρόβλημα νομίζω ότι λύνεται, αν στα 12 "τυφλά" παράθυρα τοποθετηθεί έντονος εσωτερικός φωτισμός. β) Στο 20:35 βλέπουμε τα τρία στρώματα της στεγάνωσης. Το μαύρο είναι το στεγανωτικό (pvc μάλλον) και τα δύο λευκά είναι γεώπανα, που προστατεύουν τη μεμβράνη από τραυματισμούς. γ) Στο 21:20: Το ωφέλιμο ύψος είναι 5,0μ.δ) Στο 34:17 βλέπουμε την εἰσοδο. Ένα ελάχιστο μέρος της εξόδου μόλις που διακρίνεται αριστερά.

  35. τσιμεντο παντου οτι πιο ασχημο μπορουσε να γινει στο παρκο κριμα σε μια περιοχη που δε σηκωνει τετοιο γηπεδο!

  36. Ας Σταματησουμε η Γκρινια που δεν οδηγει πουθενα και Ας Δουμε το μελλον με Αισιοδοξια . . Η Ομαδα μας χρειαζεται Στηρηξη και στα Δυσκολα .

  37. Δείξε μου το αμυντικό σου χαφ,να σου πω τι ομάδα είσαι. Μετά τους Γερμανούς δεν είχαμε διαθέσιμο ούτε ένα καθαρόαιμο.Η μόνη σοβαρή δικαιολογία, γιατί για όλα τ' άλλα,άστα να πάνε. Αλήθεια, ο Κροάτης τα'σπασε στα αποδυτήρια και την επόμενη διαβάσαμε κατόπιν συνάντησης με τον Καρέρα καιι με συνοπτικές διαδικασίες ότι όλα είναι μέλι -γάλα; Θα πέρναγε έτσι χωρίς συνέπειες στον ακατανόμαστο αυτό ;Αμ δε θα πέρναγε.Ντροπή, καλά μας κάνει. Ετοιμαστείτε για νέα επεισόδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: