Κατασκευή όλου του εσωτερικού τοιχίου στον »8» και σκυροδέτηση »επισήμων τομέα »1»(π3 τέλος)Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιωργο την καλησπερα μου απο Καρδιτσα , πες τους να σας φερουν ενα Γερανο για να περνετε πλανα σωστα , αρχιζουμε να μι βλεπουμε πλεων ( αυτο βεβαια ειναι καλο )

  2. καταλαβαινω οτι χωρις την χρηση DRONE εχεις περιορισμενες δυνατοτητες για τις ληψεις σου, οι οποιες καθημερινα γινονται ολο και πιο στασιμες…αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αφ΄ενος μεν η αρνηση σου να χρησιμοποιησεις DRONE και αφετερου οτι σου διαφευγουν πραγματα οπως οτι στον πυλωνα που ειναι στην εισοδο οπου μπαινεις με το αυτοκινητο σου στο αλσος, δεν ειδες οτι μπηκε το μπαλκονι, προφανως γιατι ετοιμαζονται για το εξαρτημα (χλαπατσα) που θα βαλουν οι Ιταλοι….η παρατηρησεις ειναι φιλικες φιλε Γιωργο γιατι εκτιμω οτι προσπαθεις για το καλο της ομαδας

  3. Να'σαι καλά ΑΕΚΑΡΑ Ο Θεός να σε έχει καλά όπως πάντα καλός συνέχιζε στον σωστό δρόμο του Θεού την καλή εργασία υπομονής σοβαρή δουλειά μας ΑΕΚΑΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Καλό Σαββατοκύριακο χαιρετισμούς στην οικογένειά σου.

  4. Αεκαρα πάντα γιωργο απο προσφυγική οικογένια απο παππού σε παππού αεκ και ο μικρός μου μετα απο εμένα μόνιμος κάτοικος χιου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: