Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21. Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 23’, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να υποδέχεται και να τελειώνει άριστα μια ωραία ασίστ του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 89’ με τον Μουργκ. Ντεμπούτο με την ΑΕΚ πραγματοποίησαν, επίσης, ο Ιονούτς Νεντελτσιάρου και ο 17χρονος Μάριο Μιτάι. Η κάμερα του AEK TV ήταν στο στάδιο και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης.

Subscribe: http://bit.ly/AEK_FC
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενταξει οι απουσιες…αλλα η εμφανιση μου προκαλεσε θλιψη…90 λεπτα παθητικο ποδοσφαιρο…μιλαμε για ΑΕΚ…τους εχετε εξηγησει που παιζουν;;αμφιβαλω…3 χρονια γηπεδουχοι χωρις νικη με τους πουθεναδες..μην πω για το κυπελλο..

  2. ΑΘΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! ΧΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ – ΕΙΚΟΝΑ – ΜΟΝΤΑΖ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ??????????????????????????????????????????

  3. Δεν αντεχω αλλο να βλεπω την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και σε αδειο ΟΑΚΑ δεν αντεχω 10 φορες. Καλα που εχουμε τον Τιγρη και μας νοικοκυρευει επιτελους: Φτιαχνει γηπεδο, επεκτεινει το προπονητικο κεντρο το οποιο θα ειναι διεθνων προδιαγραφων, εφτιαξε συγχρονα γραφεια. Ευχαριστουμε προεδραρα μας!

  4. αυτο ηταν η παρακαμερα του ΑΕΚ ΑΕΚ….καλό ειναι να δειχνει και απο την αλλη ομάδα (εισοδο, αντιδρασεις κτλ)….αφου κανετε μια δουλεια καντε την ολοκληρωμενα

  5. Μαγκες ο καρερα ειναι πολυ καλος προπονητης αλλα πιστεύω γερνει προς αμυντικος και μιλάω για όταν πάμε να παίξουμε με μεγαλες ομαδες πιστευω θα βρει την λυση. Παμε γερα αεκαρα

  6. Οι Πόντιοι στο πόλο που έχασαν 50-0 και πανηγύριζαν γιατί δεν πνίγηκαν , αυτή ήταν η ΑΕΚ εχθες.

    Για να σοβαρευτούμε λίγο , αυτο δεν ήταν ΑΕΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: