Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ (ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλημερα!. στο 18:15 ο υπογειος δρομος απεικονειζεται με το γκρι? δηλαδη μετα την εκκλησια θα βγαινουν τα αυτοκινητα?

  2. Παρα πολυ διαφωτιστικο. Μπαβο σας! Απ οτι καταλαβα θα μπορει ενα ΙΧ να μπει απο την εισοδο των πουλμαν και να βγει απο την εξοδο των ΙΧ και αντιστροφα?

  3. Τι προβλεψη υπαρχει για τα νερα της βροχης που απο τις ραμπες θα καταλειγουν στο βαθυ τμημα της στοας;

  4. Ερώτηση προς Καλό φίλο! Για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός για την μικρή υπογειοποίηση πρέπει πρώτα να τελειώσει η μεγάλη σε κάποιο ποσοστό??? Και αν όχι γιατί δεν ξεκινάει η διαδικασία διαγωνισμού? Ευχαριστώ εξ αρχής για την απάντηση…..

  5. Ενημέρωση αυτή ήταν "Ὀλα τα λεφτά" Ευχαριτούμε πολύ. Ο Καλός ο Φίλος αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Μάλλον στην εκατονταετεία της ΑΕΚ θα μπούμε στο γηπεδο.

  6. εγώ αυτό καταλαβαίνω είναι ότι θα δοθεί κάποιου τύπου "προσωρινή" άδεια λειτουργίας του γηπέδου μέχρι να πραγματοποιηθεί η μικρή υπογειοποίηση…και επειδή στην Ελλάδα "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού" η μικρή υπογειοποίηση δεν πρόκειται να προχωρήσει και η εξυπηρέτηση των ΙΧ θα γίνεται από την μεγάλη υπογειοποίηση…πρακτικά δε σημαίνει και πολλά πράγματα, ίσως μία έλαχιστη επιβάρυνση της κυκλοφορίας αλλά μιλάμε μόνο για 180 ΙΧ και μόνο την ώρα του αγώνα

  7. Μιχαλη και καλε φιλε η εγω η εσεις ειμαστε ετη μπροστα σας ευχαριστω στην συνεχεια της χτεσινης ερωτησης μου. Χιχιχι

  8. Μπράβο και στους 2 σας για μια ακόμα φορά. Απολαύσαμε ένα ακόμα κατατοπιστικότατο θεματικό βίντεο, φτιαγμένο με μεράκι και άρτιες τεχνικές λεπτομέρειες.
    ΥΓ: Μιχάλη μου πολύ πεσμένος ακούγεσαι και μας στεναχωρείς. Σε θέλουμε γελαστό για να μας ανεβαζεις! Μιά ζωή ΑΕΚ! Τα καλύτερα έρχονται!

  9. Τα σέβη μου στους Διόσκουρους της αεκογηπεδικής ενημέρωσης!!!
    Σε ότι αφορά στο ρόστερ, τις μεταγραφές κλπ, ας μας πει κάποιος πόσα χρήματα έδωσε η Ρεάλ φέτος το καλοκαίρι (μετά από 40 χρόνια) για μεταγραφές, ενώ ανακατασκευάζει το γήπεδό της: 0 €. Δεν κάνω, φυσικά, σύγκριση των ρόστερ, αλλά μια σοβαρή ομάδα ποτέ δεν κάνει άτοπα οικονομικά ανοίγματα. Ή μήπως έχουμε παράπονα με τις μεταγραφές φέτος;;; Αυτό μπορεί να κριθεί του χρόνου τον Ιούνη και όχι τον Οκτώβριο. Υπομονή, λοιπόν, και στήριξη στην ομάδα!

  10. Μου χε ξεφυγει αυτο το βιντεο…..ωραιο και κατατοπιστικοτατο…..ωραιος οπως παντα ο καλος φιλος….μπραβο μιχαλη….

  11. Ευχαριστούμε πολύ για ακόμα μια φορά. Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή ακόμα υπάρχουν ακόμα πολλές δουλειές να γίνουν. Ας μην λέμε χρονολογια που θα μπούμε μέσα ας ευχηθούμε όλοι μας να είναι το συντομότερο δυνατό. Μια ζωή ΑΕΚ ΕΝΩΣΗΣ

  12. Καλησπέρα, @AEK LIVE MICHELANGELO & @ο καλός ο φίλος . Τυχαία έπεσα σε αυτό το σημερινό βίντεο που δίνει συνοπτικά στοιχεία για το γήπεδο & ημερομηνίες.. Δεν ξέρω πόσο έγκυροι είναι, ούτε από πού αντλούν τις πληροφορίες τους, αλλά βλέπω ότι το αντικείμενό τους έχει να κάνει με γηπεδικές εγκαταστάσεις. Χαιρετώ σας.https://www.youtube.com/watch?v=vmWFyfLGBzM

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: