Βρείτε με και στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 12 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα και το κουδουνάκι.
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλο απογευμα και καλη εβδομαδα αδερφια..οσο ευχαριστηση σου δινει να βλεπεις το γηπεδο να γινεται τοση θλιψη και κακομοιρια εκπεμπει η ομαδα με οσα γινονται και με αυτα που δεν γινονται…..

  2. Συγνωμη ρε παιδια σε ολοκληρο γηπεδο δουλευουνε 5 μαστορια…χαχαχαχα….Επρεπε να δουλευουν 50 μαστορια για να πεις οτι γινετε δουλεια και γρηγορα…..

  3. Αυτό είναι βίντεο(μέσα από το γήπεδο), να τα βλέπεις όλα (μαστορια εργασίες μέχρι και τις αλφαδιες) και από πίσω ο λαός της ΑΕΚ να φωνάζει….

  4. Με τους ρυθμους αυτους το γηπεδο δεν τελειωνει ουτε το 2022…..τι ειναι αυτα ρε….50 συνεργεια επρεπε να ειναι μεσα και αντι για αυτο βλεπεις δυο τρεις εργατες…….χθες περασα απο μια οικοδομη στον χολαργο και ειδα κυριακατικα 15 εργατες να δουλευουν….ουτε το 2022…

  5. Με τέτοιους ρυθμούς μάλλον τελειωσε το χρήμα, γι'αυτό πουλάει ο άλλος. Όσο για μεταγραφές και αυτούς που έχουμε πολυτέλεια είναι.

  6. Πω πω αισχος ! Μα ειναι δυνατον πρασινες γυψοσανιδες και κοκκινα τουβλα στο γηπεδο της ΑΕΚ; Αισχος ! Οι εργατες δεν ειναι ολοι Ελληνες ! Αισχος ! Η εξωτερικη καλυψη δεν ειναι στρογγυλη ! Αισχος ! Ο πεζοδρομος της Καπαδοκιας επρεπε να στρωθει με χρυσα πλακακια ! Αισχος ! Το γηπεδο ειναι κοντο και οι κερκιδες δεν εχουν καλη θεαση ! Αισχος ! Επρεπε να δουλευουν τουλαχιστον 500135 χιλιαδες εργατες 24/7 και στις αργιες ! Αισχος ! Το γηπεδο ειναι μικρο, επρεπε να γινει τουλαχιστον 45000 ! Αισχος ! Τα χωματα πανε περα δωθε … Οποιος θελει συμπληρωνει απο κατω και αλλα μεγαλα εγκληματα … Θα προτεινα σε καποιους να κανετε και κανα μπανιο γιατι Αυγουστο εχουμε και εχουν σφιξει και οι ζεστες… Α και μην ξεχασω , η ομαδα πρεπει να κανει μεταγραφες για να γινει πιο γρηγορα το γηπεδο , μαλλον θα τους βαλουν να δουλεψουν μαζι με το μικρο συνεργιο της Τομης, θα βαλουν και τον Λαζαρο υπευθυνο τωρα που εφυγε απο το γαυρο…

  7. Είμαστε ικανοί να γκρινιάζουμε μεχρι για τα εγκαίνια! Άλλοι θα θέλουν τον πατριάρχη άλλοι τον Μωυσή και άλλοι θα θέλουν τον Χριστό τον ίδιο!! Ρε τι τραβαμε

  8. ρε για χαλαρωστε λιγο & κοιτατε τι παλατι μας φτιαχνει ο ανθρωπος & εισται ακομα με στην μουρμουρα & την γκρινια τι θελατε να σας κανει καμια παραγκα σαν αυτη στον πειραια να ειναι & δανεικο ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚΑΡΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!!!!!

    .

  9. Γιώργο καλησπέρα.Κάνε όσο περισσότερα βίντεο μπορείς όπως το σημερινό πού είχε αποσπάσματα μέσα από το γήπεδο, θεωρώ ότι έχει περισσότερο ενδιαφέρον πλέον.

  10. Κρίμα για το γήπεδο και τα φράγκα που θα πέσουν. Η δουλειά των γυψοσανιδαδων είναι για το γάιδαρο καβάλα. Άσε που θα τελειώσουν του Αγίου. Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρίες του κώλου. Κρίμα Τίγρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: