Βρείτε με και στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 12 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα και το κουδουνάκι.
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλημερα σε ολα τα αδερφια…δεν μιλαμε για ενα απλο γηπεδο αλλα για ενα ναο της προσφυγιας για εμας και ενα κολαστηριο για τους αντιπαλους…ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ..ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΕΚ..ΟΛΟΙ ΑΕΚ ΛΕΜΕ…

  2. Αυτός ο Michelangelo έχει μπλέξει με έναν τύπο που λέγετε « Ο Καλός ο Φίλος» , ο οποίος ξερόλας λέει 5 πράγματα και τα 4 δεν ισχύουν . Τραγική κατάσταση .

  3. Πανιωνιος ειμαι. Χαιρομαι για το γηπεδο. ειναι εργο πνοης για καθε ομαδα. απο εκει και περα αυτο με το ΠΡΟΕΔΡΕ και ΠΡΟΕΔΡΕ. Χτυπαει ασχημα.
    Μην προσκυνατε προεδρους και διοικησεις ρε. Το γηπεδο ειναι της ομαδας και κομματι της ιστοριας της.
    Σας αφησε να πεσετε κατηγορια οποτε πατσισε με το γηπεδο.
    Πανω απο ολα η αεκ και η καθε αεκ. ο Μελισσανιδης θα φυγει καποια στιγμη. η αεκ θα μεινει.
    Καταντας γλιτσας με το καθημερινο γλυψιμο.

  4. Φτάνει με τον Μελισσανίδη ρε φίλε. Έλεος δηλαδή. Για την τσέπη του το φτιάχνει το γήπεδο όχι για την ΑΕΚ. Ας τελειώσει το γήπεδο να πάει στο καλό να μην τον ξαναδούμε ποτέ. Έχει κάνει την ΑΕΚ αγωνιστικά μικρομεσαία ομάδα και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου να γυρίσει η κατάσταση.

  5. Το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται κι ο παπάς. Ευχαριστούμε τον πρόεδρο από καρδιάς. Δεν χρειάζονται επαναλήψεις και σάλια. Ρε πυροσβέστη χαλάρωσε λίγο. Φιλικά και με αγάπη σου το λέω.

  6. Πράγματι ωραία τα πλάνα από τον αγωνιστικό χώρο Γιώργη.. Με τους φεγγίτες τι γίνεται? Πότε θα ξεκινήσει η τοποθέτηση τους?

  7. Γιώργη, κάνε ένα 15λεπτο βίντεο που θα επαναλαμβανεις από την αρχή μέχρι το τέλος "ευχαριστούμε γίγαντα Μελισσανίδη" και τίποτα άλλο, μέχρι να το εμπεδώσουμε ολοι

  8. Αγαπητέ φίλαθλε του Πανιωνίου, σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, αλλά θυμήσου πως μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να φτιάξει το γηπεδό μας και όχι όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι της ΑΕΚ, επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να το κάνουν. Όποτε τα περί του Προέδου πως θα φύγει και θα μείνει στην ΑΕΚ, ναι συμφωνώ, στην ΑΕΚ θα μείνει, αλλά χωρίς τον Δημήτρη όλη η υπόλοιπη ΑΕΚ γήπεδο δεν θα έφτιαχνε ποτέ, γι αυτό ρε Έλληνες μην βγάζετε τα κόμπλεξ σας επειδή ο άνθρωπος τον διαφημίζει, αυτό που γίνεται θα μείνει για πάντα σε όλους εμάς !! Όσο για τα αφεντικά του πληκτρολογίου δεν δώσανε ούτε ένα Ευρώ !!

  9. Σήμερα 30/7 ο τιγραρος με το θηρίο τη Vera στο λιμάνι του Πόρου σκασανε και 2 βυτία ανεφοδιασμού (τα μεγαλα τα 13,60μετρων) για γέμισμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: