Το σημερινό βίντεο είναι «σιωπηλό»…
Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για την μετατροπή του Ναού της «Αγίας του Θεού Σοφίας» στην Κωνσταντινούπολη, από μουσείο σε τζαμί με την αυριανή πρώτη «συγκέντρωση», όπως επίσης και την θλίψη μου για την σημερινή θλιβερή επέτειο των 2 χρόνων απ’την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου έχασαν άδικα την ζωή τους 102 συνάνθρωποί μας!

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια για το σχόλιο σου Γιώργο και συλλυπητήρια σε όσους έχασαν τη ζωή τους σε εκείνη την πυρκαγιά

  2. Γιώργο καλησπέρα και ευχαριστώ για το video που μας χαρίζεις, πραγματικά ποσά πολλά μας είπες με την σιωπή σου.Στην χθεσινή εκδήλωση του νέου χορηγού του γηπέδου μας, δεν είδα κάπου γραμμένο το Αγία Σοφία θα υπάρξει κάπου για να το καμαρώνουν όλες οι γενιές των ΑΕΚτσιδων???

  3. Καλησπερσ. Μακάρι να μην ξαναεχουμε ποτέ τραγωδιες όσο για την Αγία Σοφία ότι και να κανουν πάντα θα παραμενει αυτό που είναι. Συνεχίζουμε δυνατα όλο και πιο κοντά για να μπούμε στο σπιτι μας. Μόνο ΑΕΚ ΕΝΩΣΗΣ

  4. καλο απογευμα σε ολους και ολες…να μην ξαναζησει κανενας τετοιο εφιαλτη οπως του ματι πριν 2 χρονια προσοχη σε ολα…ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ!!!

  5. Γιώργο τα είπες όλα από την Αγιά Σοφιά της καρδιάς μας (μας λείπουν τα βίντεο σου) να σε χει ο Θεός καλά!!

  6. Καλησπέρα αδελφέ με τα ωραία πλάνα σου και το δυνατό ζουμ της μηχανής. Γιατί δεν φτάνει μόνο η μηχανή χρειάζεται και ο χειριστής να είναι παιχταράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: