Δείτε ΄΄τρέλα» σε τομείς »9» και »11»…ανεπανάληπτες στιγμές ευχαρίστησης!!!Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα Γιώργο!!! Αυτά τα "εξωγκώματα" που βλέπουμε τώρα δεν φαίνονται στα αρχιτεκτονικά σχέδια που είναι σε επίπεδο οριστκής μελέτης! Αντίθετα στην μελετη εφαρμογής θα φαίνεται η διαφοροποίηση. Πρακτικά αυτοί οι όγκοι μπετόν , είναι "ποδαρικά" ανάσχεσης της ανατροπής του πυλώνα!!! Το βλέπουμε μόνο σε αυτόν, γιατί όπως έχουμε πει η λογική της θεμελίωσής του είναι έκκεντρη και ΌΧΙ κεντρική όπως των υπολοίπων!!!! Και στο σημείο που γίνεται αυτό δεν ενοχλεί κάτι γιατί φιλοξενούνται δευτερεύοντες χώροι. Επίσης πιό μπροστά είναι διαμορφωμένες κάποιες οπές που θα χρησιμεύσουν στην όδευση και διέλευση των εγκαταστάσεων ( ηλεκτρομηχανολογικών)

  2. Επίσης σε ότι αφορά τα μεταλλικά ένθετα (αυτιά) των οποίων η βάση εν είδει αγκυρίου θα πακτωθεί στο σώμα του πυλώνα! Επίσης από τρύπες τους θα αναρτηθούν τα τρίγωνα που λέγαμε , και ΟΧΙ με απλούς πύρους αλλά με ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ !!! Η επόμενη πάκτωση θα γίνει στα 34.50μ. γιά τους αορτήρες των τριγώνων….

  3. Γιώργο,το εάν είσαι εθνικιστής,άστο να το κρίνουμε εμείς .Δείξε την εξέληξη των έργων του γήπέδου της ΑΕΚ μας και την πολιτική προπαγάντα, αλλού.

  4. Για να δικαιούται κάποιος να λέγεται Αεκτζής πρέπει πρώτα να γνωρίζει τι ακριβώς πρεσβεύει η Αθλητική Ένωση Κωσταντινούπολης… ΑΕΚ σημαινει ορθοδοξία με έμβλημα τον βυζαντινό αετό, και όποιος δεν πιστεύει στο τρίπτυχο ΑΕΚ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, δεν εχει καμιά θέση στην οικογένεια της ΑΕΚ!

  5. Γιώργο καλησπερα ! Προτιμώ να απαντήσω γενικά παρά να σχολιάσω συγκεκριμένα σε κάποιους εδώ :)) τι θα πει προπαγάνδα ..? Προπαγανδίζεις δηλαδή υπέρ της Ελλάδας για την Μακεδονία μας και εμείς αυτό πρέπει να το εκλάβουμε ως τι ? Ως υπέρ ή κατά ? Είναι δυνατόν ..? Εκεί φτάσαμε ? Είναι αυτό εθνικισμός ? Όχι ρε παιδιά !! Αυτό είναι πατριωτισμός !! και κάτι ακόμα … αυτοί που θα σε υποδείξουν για το τι πρέπει να πεις ή όχι χωρίς ένα ευχάριστο για της λείψεις σου είναι αγενείς , και πιστεύω στην προσωπική του ζωή θα είναι παρτακιδες .
    Συνέχισε ακάθεκτος ζήτω η ΑΕΚ !!

  6. γρηγορα ξεχασες το χαρτινο που πηρες περυσι ……..γρηγορα ξεχασες τους 6 βαθμους που μου πηρες στα δικαστηρια ………γρηγορα ξεχασες την παραγκα που ειχε στησει ο τορινος προεδρας που θαυμαζεις………..γρηγορα ξεχασες τους εκβιασμους του προς παραγοντες,διαιτητες,ποδοσφαιριστες κλπ. …………..ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΣΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ………….Υ.Γ. Μακαρι ο προεδρος μου να ηταν χαλιφης και να επαιρνα πετσινα πενταλντι πρωταθληματα και κυπελα οπως το Π.Ο.Κ. ………μακαρι και εγω να επαιρνα πεναλντι στο κεντρο οπως κανετε εσεις τοσα χρονια ………………..μακαρι και εγω να επαιζα 16 απο τους 19 τελικους στην πολη μου οπως κανετε εσεις τοσα χρονια Υ.Γ.2 ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ λεκανοπεδιου Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  7. Η Μακεδονία δεν ανήκει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Το 45% ανήκει στα Σκόπια, (Βόρεια Μακεδονία), οπότε το Βόρεια Μακεδονία, οι Σκοπιανοί το δικαιούνται. Το θέμα μας είναι ότι προσπάθησαν να καπηλευτούν την ιστορία μας, αλλά τώρα αυτό τελείωσε, γιατί δέχτηκαν και εγγράφως, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ούτε έχουν καμία σχέση με την ιστορία της Μακεδονίας του Αλεξάνδρου και του Φιλίππου, οπότε είμαστε ok. Ρώτα και τη γυναίκα σου που λες ότι είναι δασκάλα και θα δεις ότι θα στο επιβεβαιώσει. Επίσης καλό είναι όταν δεν ξέρεις να μη μιλάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: