ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ρωτήσω κάτι.. κάτω από τους πυλώνες εκεί που δεν έχει κερκίδες τι ακριβώς είναι και γιατί παίρνει αυτήν την κλίση το ντύσιμο?

  2. καλα την βγαλαμε με τα μπετα 2 χρονια.. αλλα τωρα ξεκιναει η οπτικη πανδαισια του ναου..
    να σαι καλα αδερφε !!
    μονοAEK

  3. Μιχαλη αν ειδες στην ΕΡΤ ο υπευθυνος που μιλησε(δε θυμαμαι το ονομα του) ειπε οτι τις επομενες 60 ημερες θα εχει ολοκληρωθει το ντυσιμο του γηπεδου.Επισης ειπε οτι θα ντυθει με το διατρητο υλικο.

  4. Λογικά δεν είναι αυτή η τελική θέση τους…απλά τα έχουν τοποθετήσει εκει..περιμένουμε και άλλο βιντεο !!!

  5. Μας έφτιαξες σαββατιάτικα Μιχάλη!!! Έλα να μπαίνει και το εξωτερικό που θα το ντύσει!!

  6. Ρε παιδια… Γυαλι και διατριτο υλικο θα εχει…θα πηγαινει εναλλάξ απο τι κατάλαβα μια σειρά κάθετα γυαλι και ακριβώς διπλα μια σειρα διατριτο
    .. Στην τελική θα φαίνεται σαν κιτρινόμαυρο

  7. Πάρα πολύ άσχημο το cladding. To γήπεδο θα είναι σχετικά όμορφο μέσα αλλά από έξω θα έχει τα μαύρα του τα χάλια. Δεν ταιριάζει το σχέδιο του με τέτοια υλικά…θα φανεί αυτό όταν τελειώσει και θα γελάει ο κόσμος..από το τίποτα πάντως καλύτερα και αυτό

  8. Το κάτω μέρος χτιστώ με τούβλα δεν θα ήταν;; εννοώ εκεί που έχει στο σχέδιο παράθυρα.. Τώρα βλέπω βάλανε τις βάσεις μέχρι κάτω

  9. Στο ρεπορταζ της ερτ εχθες ο υπευθυνος ανεφερε οτι το γηπεδο θα ντυθει "με γυαλι και διατρητο μεταλλο". Λογικα σαν το μεσαιο θα ειναι. Προσωπικα με εντυπωσιασε ποσο μεγαλη επιφανεια καλυφθηκε. Εαν παει ετσι θα ντυθει πολυ γρηγορα το γηπεδο. Χαιρετισμους Μιχαλη!

  10. Με μεγάλη επιφύλαξη αλλά τα σχέδια για το ντύσιμο του γηπέδου μας δεν ενθουσιάζουν ιδιαίτερα…

  11. Πολυ προβλεψιμο και μονοκομματο , μια καμπυλη καπως αν ειχε θα εδειχνε πιο ωραιο και πιο γεματο σαν εξωτερικος ογκος.

  12. Αυτό είναι το σωστό. Εμείς να βλέπουμε συνεχώς εξελίξεις και νέα βήματα στην ολοκλήρωση του Ναού μας, και οι υπόλοιποι να περιμένουν δικαστικές αποφάσεις και ευρωπαϊκά δικαστήρια! Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: