Από την ταράτσα και εκ του σύνεγγυς με το φακό όλα τα έργα στο τομέα 13 όπου ετοιμάζεται το στήσιμο του γερανού καθώς οι νταλίκες έφεραν το βαρύ οπλισμό για το ΡΑΝΤΙΕ!!
Ακούστε τον εκκωφαντικό θόρυβο κατά την ανατροπή τους!!!
ΔΕΙΤΕ Κ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΤΑ!!!
ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙ:
Facebook Page : https://www.facebook.com/blackeagleaek21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με παραπάνω από 8 χιλιάδες αετούς : https://www.facebook.com/groups/170945456913676

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αντεε να τελειωνει ο ναος και μετα ελατε ολοι να παιξετε σε αυτό το γηπεδο….από την εθνικη οδο θα γραφει 3-0 στο χαλαρο

  2. Λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά σχετικό με την επικαιρότητα. Εγώ θεωρώ ότι κακός ή διοίκηση δεν ασχολείται με τους δύο γαυρους. Ο παοκ που εγώ τον θεωρώ ποιο επικίνδυνο για την ΑΕΚ αφού κανει κουμαντο στην ΕΠΟ και εχει πολλα ΜΜΕ και σάιτ (άλλωστε μας έχει σφάξει πόσες φορές, μας βρίζουν και εμείς μούγκα) την γλύτωσε με μια αφαίρεση . Δηλαδή πως θα διεκδικήσουμε πρωτάθλημα στη Νέα Φιλαδέλφεια Όταν θα παίζουμε με ξανθη και γιαννενα και θα κανουν τα παντα για να μας κόβουν βαθμους και ο παοκ θα περνάει αέρα ? Ερώτηση. Την πολυιδιοκτησία ο γαύρος την έβγαλε. Εμείς αετο πετούσαμε, αλλά όταν χάναμε με ξανθή, εμείς βριζαμε την ομάδα μας. Όταν 2 βουβάλια μαλώνουν και κυριαρχήσει μετά το ένα, μπορεί να σε φάει και εσένα. Να πάρει θέση η ΠΑΕ και να κυνηγήσει και τους δύο, να φύγουν στην Β εθνική. Ότι άλλο εγώ , το θεωρώ λάθος. Μετα δεν εχεις δικαίωμα να μιλάς όταν θα σε σφάζουν. Θέλω γνώμες και τι σκέφτεστε εσείς?

  3. Γιώργαρε δεν βάζεις μια φωνή να κατέβει ο μπούφος από τον ουρανό του φορτηγού? Εργοτάξιο τραβάς βίντεο να ξέρεις, υπάρχουν θέματα ασφάλειας! Ήρεμα το λέω! Χρόνια σου πολλά λεβέντη με υγεία εύχομαι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: