Δείτε το αποτέλεσμα του εξωτερικού »ντυσίματος ‘ ‘ της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ καθώς το επιθεωρεί ο διοικητικός ηγέτης μας κύριος ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ!!!!
Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. to 1 K το ξέρουμε το άλλο ποιο είναι ρε Γιώργο…. βοήθα λίγο. και τα 5 νταμπλ που σου είπε ποιος στο είπε? αντε μωρη ΑΕΚΑΡΑ φτιαξε μας!

  2. Ερώτηση, γιατί δεν το κάνουν όπως το είχαν σχεδιάσει; και κατά δεύτερον με το τζάμι φαίνεται μια τζαμαρία με μπετο

  3. διαφανές τσάμι χάλια θα είναι να φαίνονται από μέσα τα μπετά εκτός και αν ήταν sol-stop δηλαδή κίτρινο η μαύρο καθρεπτιζέ και μιλάω εκ πείρας !

  4. Γιώργος Γκ. ,από τους γνήσιους αεκτζηδες,μακριά από κλικες.Φιλε Γιώργο κράτα γερά,η βόρεια Ελλάδα είναι μαζί σου.

  5. Δωσε σανο στο λαο. Κομπαρσους μας εχει ο Μελισσανιδης και κομπαρσους θα συνεχισει να μας εχει. Η κυβερνηση θα δωσει την ΕΠΟ στο χοντρο και παει πεταξε το πουλακι. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες αυτες τις υπερβολες. Η' εισαι ψευτης ή αυτος που σου τα λεει σε δουλευει.

  6. Προσωπική γνώμη: Φτιάχνεις γήπεδο με "πολεμίστρες" σε σχήμα καμάρας, με περιμετρικο κανάλι απορροής κεκλιμενο κλπ κλπ, γήπεδο κάστρο, το ονομάζεις Αγια Σοφια, και στο τέλος βάζεις σε όλες τις όψεις υαλοπετασματα σαν να είναι ουρανοξύστης… Αρχιτεκτονικά δεν ταιριάζει. Το πρώτο πέτασμα θεωρώ ότι είναι πολύ καλύτερο σαν υλικό, κρυβει τα κατακόρυφα λουκια της υδρορροης και ταιριάζει απόλυτα στην αρχιτεκτονική σύλληψη του γηπεδου ως γήπεδο κάστρο με τις μνήμες του παρελθόντος από την Πόλη των ονείρων μας. Προσωπική άποψη είναι ότι επειδή οι 4 "πύλες" του γηπέδου θα έχουν υαλοπετασματα, τα τσεκάρουν όχι για την θέση που πήραν τώρα, αλλά για τις πύλες στις 4 κατευθύνσεις του ορίζοντα. Στο υπόλοιπο του γηπέδου θεωρώ ότι θα μείνει το etalbond με την ώχρα. Οψόμεθα!

  7. Γιώργο τελικά Ποιο υλικό θα μπει στο εξωτερικό του γηπέδου ;Αυτό το 3ο που είπες σε ίδιο χρώμα με το Etalbond αλλά με κλίση;Η το τζαμι που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ξέρουμε;

  8. Ο.κ.Τα δύο Κάππα θα κάνουν όλες τις μεταγραφές ο Κ.Μελισσανιδης τι θα κάνει θα φύγει από την ομάδα,η θα είναι μαζί και οι τρεις,?

  9. Αν το Κ που λες αναφερεται στον Καλτσιδη τοτε ας μην προτρεχουμε , μεχρι να μαθει πως γινονται τα κουμαντα στο ελληνικο ποδοσφαιρο εχει καιρο ΑΝ παρει φυσικα την ΑΕΚ .

  10. Τα μετταλικα πανελ εαν τα βαλουν μαζι με το γυαλινο,πρεπει να το κανουν ομοιομορφα με το τζαμι δηλαδη εαν εχει πλατος 1.20 το τζαμι ,τα πανελ εφοσων ειναι δυο κομματια πρεπει να ειναι εξίσου 1.20 σιν 1.20

  11. Ευχαριστω για το εκτενες βιντεο
    Σχετικα με την χωρητικοτητα να διευκρινησω δυο πραγματα :

    1.Η μεγιστη χωρητικοτητα του γηπεδου σε καθισμενους θεατες (φιλαθλους,επισημοι,σουϊτες) ειναι 30.526 οπως αναφερεται στην Αρχιτεκτονικη μελετη θεσεων 2017

    2.Η μεγιστη χωρητικοτητα που επιτρεπεται να βρεθει μεσα σε ολο το χωρο του γηπεδου συμπεριλαμβανομενου του αγωνιστικου χωρου και λοιπων χωρων διαφορων υπηρεσιων ειναι 33.160 αδειοδοτημενο απο την Πυροσβεστικη !!! Αυτο το τελευταιο (αδειοδοτημενο απο την Πυροσβεστικη !!!) κρατηστε το γιατι ειναι και ο λογος που ακουγεται συχνα ενας τετοιος αριθμος!!

    Επεξηγηση : Το 33.160 ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ κάθε κτηρίου, που είναι ο ανώτατος πιθανός αριθμός ατόμων, τα οποία δυνητικά θα μπορούσαν να βρίσκονται στον χώρο. Αυτό είναι 33.160 άτομα και περιλαμβάνει όλα τα άτομα που θα μπορούσαν να βρίσκονται στους χώρους του Γηπέδου εκτός του εξωτερικού κτηρίου, το οποίο πυροσβεστικά και στατικά είναι ανεξάρτητο.

    Στον ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ περιλαμβάνονται και οι παίκτες, οι προπονητές, οι διαιτητές ακόμα και τα ball boys! Ακόμα και τεχνικό προσωπικό, που ενδεχομένως να έχει βάρδια στα υπόγεια! Περιλαμβάνονται ακόμη και άτομα που ενδεχομένως να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για μια μεγαλοπρεπή τελετή έναρξης!

    Αυτός ο αριθμός υπολογίζεται για λόγους ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης άμεσης και ασφαλούς εκκένωσης των χώρων του Γηπέδου (πυρκαγιά, σεισμός, πανικός κ.τ.τ.)

  12. Εαν είναι μονο τζαμι πρεπει να ειναι το πλατος το ιδιο με το εξωτερικο πλατος απο τα τοξα στης Πολεμήστρες για να δείχνει ομοιόμορφα

  13. Αφοῦ το τζαμι σπάει, θα εἶναι εὐπρόσβλητο ἀπό τοὺς βανδαλισμοὺς τῶν ἀντιπάλων παρατάξεων. Συνδυασμός τῶν δύο προσόψεων με πολύ λιγότερους ὑαλοπίνακες, θεωρῶ εἶναι πιό λειτουργικό δηλαδή να περνάει το φῶς ἀπὸ το γυαλί καὶ οἰ τυχὸν ζημιές νὰ εἶναι λιγότερες.

  14. Το τζάμι δεν θα μείνει εκεί. Θα μπει στις μεγάλες πύλες που θα έχει το γήπεδο. Απλά μπήκε εκεί για δείγμα. Το ντύσιμο θα είναι αυτό το κίτρινο που είναι δίπλα. Σε πιάνω αδιάβαστο πυροσβέστη, ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩΩΩΩ….

  15. Τεράστιος ο τίγρης το είπε και το έκανε, προπονητικό γραφεία γήπεδο καθαρή παε, υπομονή στους απανταχού αεκτζιδες η ομάδα γίνεται όπως ήταν ΓΙΓΑΝΤΑΣ.Εμείς οι αεκτζιδες που λατρεύουμε την ομάδα μας, ενα εχω να πω, τα καλύτερα έρχονται!!!! Γιώργο φίλε μου πάντα έτσι ζητω η αεκαρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: