Τοποθέτηση μεμβράνης στεγάστρου Ν & άφιξη σκαπτικών μηχανημάτων…

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ,ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΥΛΙΚΟ(Π.Χ ΑΓΓΛΙΑ).ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΛΛΙΑΝΖ ΑΡΕΝΑ.ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.

  2. Αυτές οι μπουλντόζες μάλλον είναι για τα περιμετρικά έργα γύρος απ το γήπεδο.. γι αυτό τα παρκάρουν εκεί, έτσι πιστεύω.. για την υπογειοποίηση πρέπει να ρθουν μεγάλα μηχανήματα σφύρα κτλ για να σπάσουν τον δρόμο κτλ. Για να δούμε.. άντε να αρχίσουν και τα περιμετρικά και η υπογειοποίηση να γουστάρουμε.

  3. Ελπίζω ο αετός που λέγανε ότι θα πετάει πάνω από το γήπεδο πριν το ματς να μην ξεχάστηκε και να υπάρχει και εκεί κάποια εξέλιξη όπως της μπενφικα

  4. Γιώργο, καλησπέρα.
    Από το 08:45 βλέπουμε να ξεκινούν κάποιες εργασίες προπαρασκευαστικές της υπογειοποίησης.
    Από το aek idea-istoria έχουμε το εξής:
    https://www.youtube.com/watch?v=a-JU_40W78U&feature=em-uploademail
    Γκρεμίζεται η μάντρα μεταξύ Π. Κων-νου και Άλσους. Όταν ολοκληρωθεί το έργο θα υπάρχει νέα διαμόρφωση, που έχουμε δείξει σε θεματικά.
    https://www.youtube.com/watch?v=z5lE3ai9-uk
    https://www.youtube.com/watch?v=Mzb7vA0aVpE&feature=em-uploademail
    https://www.youtube.com/watch?v=cQVkjy0E2gQ&feature=em-uploademail

  5. Πάντα παρόντες στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.
    Το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής στην επομένη συνεδρίασή του (22-01-20) …
    http://www.patt.gov.gr/site/attachments/article/34056/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7%202%CE%B7%2022012020%20(%CE%91%CE%91).pdf
    … έχει ως 10ο θέμα …
    Έγκριση λήψης προσωρινών μέτρων ρύθμισης κυκλοφορίας επί των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο πλαίσιο κατασκευής του έργου«Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας»
    (Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευρώπη Κοσμίδη)
    Αν τα μέτρα εγκριθούν, το επόμενο βήμα είναι να τα εγκρίνει και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για να κλείσουν οι δρόμοι.

  6. Κανονηκα.πρεπει.νασουβαντηστη.η.να.στοκαρηστη.οπος.γηνετε.στης.ηκοδομες.και.μετα.πενουνε.η.γηψοσανησες.και.τα.αλουμηνια..πετρακης.ευτυχης.χανια.κρητης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: