Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), κάνοντας για πρώτη φορά ένα σερί τριών διαδοχικών νικών στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει από ένα γρήγορο γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τον Πέτρο Μάνταλο στο 6’ να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Νέλσον Ολιβέιρα και τον Μάρκο Λιβάια να σκοράρει στο 46’ έπειτα από ασίστ του –Cosmote MVP- Παουλίνιο Μότα. Ένα γκολ του Λουίς Φερνάντεθ στο 78’ έβαλε τον Αστέρα ξανά στο παιχνίδι, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή στο 87’, όμως ο Παναγιώτης Τσιντώτας, που είχε μπει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα λόγω τραυματισμού του Βασίλη Μπάρκα, πραγματοποίησε μια απίστευτη απόκρουση που κράτησε το σκορ στο 2-1 και τον μετέτρεψε σε πρόσωπο του αγώνα. Η κάμερα του AEK TV ήταν στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης…

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε γαμώ κάντε μεγαλύτερα βίντεο . Πιο παλιά βλεπαμε όλους τους παίχτες όταν φτάνουν στο γήπεδο τώρα κομμένες σκηνές . Λες και το κάνετε από υποχρέωση .

  2. Nσ υποθεσω πως ο μουσικος επιμελητης ελειπε (συμπληρωσε καρτες;!) και βρεθηκε καποιος φλωρος στην θεση του; ΤΙΝΑΦΤΑ ΡΕ;! Πετα κανα Somewhere in Time να σιαχτουμε…να 'ουμε. (κλιντς, κλιντς, κλιντς….Κομπολοι σαουντ)

  3. Οντως τωρα…. Μιληστε με την ΚΑΕ για το θεμα των βιντεο…ΔΕΝ μπορει να μη βλεπετε ο, τι βλεπουμε ΟΛΟΙ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: