Κυριακή 10/11/2019 με σύννεφα και τη βροχή να έρχεται πετάμε πάνω από το νέο μας γήπεδο και βλέπουμε που έφτασαν οι εργασίες και αυτήν την εβδομάδα!
Music: Sounds in My Head – Ender Guney – Cinematic Trance

42 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αλλο ενα πολυ ωραιο βιντεο.. Η υπόγειοποιηση δ ξεκινάει, τα εργα για το στεγαστρο λογικα μεχρι τελος του χρονου θα εχουν ολοκληρωθεί και μετα?? Υπάρχει καποια ενημέρωση πως προχωραει το γήπεδο?

  2. Ω ΚΑΠΤΑΙΝ… τι μαγεία ήταν αυτή… απλά Τ Ε Λ Ε Ι Ο… Σε ευχαριστούμε όλοι όσοι το βλέπουμε.

    Την καλημέρα μου σε όλους τους ΑΕΚόφρωνες…
    Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έκαναν κάτι, μικρο ή μεγάλο για αυτό το στολίδι.

  3. Καλημέρα ιπταμενε καλιτεχνη παντός καιρού
    Έφτιαξα το καφεδάκι και σε απολαμβανω φίλε Θανάση
    Την καλημέρα μου, καλή Κυριακή με νικη το βράδυ της ΑΕΚΑΡΑΣ

  4. Έπρεπε να μπεις από κάτω να δούμε αν στάζει η μεμβράνη που μας έπρηξαν όλοι οι ειδήμονες.

    Καλημέρα και καλή δύναμη.

  5. Spark παντος καιρου….σε ευχαριστουμε για πολλοστή φορα….αλλες εποχες τετοια ωρα θα ψιλοετοιμαζομασταν για Ν.Φ ,Δωματιακι η Σεπολια…..δυστυχως η ομαδα θα ειναι παλι μονη αποψε!Ας κανουν επιτελους το καθήκον τους οι παιχτες…..μια νικη σε ντερμπι….αλλιως κατα τις 9.30' το βραδυ θα εχουμε εσωστρέφεια γκρινια κ τα υπόλοιπα που δεν ταιριαζουν στην Αθλητικη Ενωση Κωνσταντινουπολης!!!!Καλημερα θαναση, καλημερα Ενωσιτες,καλημεραΑΕΚΑΡΑ μου!!

  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΒΕΡΒΕΛΕΣ[ΣΚΕΡΒΕΛΕΣ] ΚΑΙ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ [ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΑΘΑ] ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ.

  7. Καλημέρα σε σένα και σε όλους που απολαμβάνουν το Κυριακάτικο σου δώρο, εξ άλλου οι Αετοί πετούν και με αντίξοες συνθήκες, δεν σταματούν ποτέ και με τίποτα.

  8. Η κομματάρα Θανάση; Είναι το είδος της μουσικής που θα καταπιανομουνα επαγγελματικά, επιλογή ως μουσική υπόκρουση για ντοκιμαντέρ κυρίως αλλά και ταινίες,να δικαιολογηθούν βρε παιδί μου κατά κάποιο τρόπο και οι χρόνιες μουσικές σπουδές.

  9. Loreal paris και μαλακιες…..!Μονο αυτο ειναι το υπεροχο ταξιδι ομορφιας!!!!Μεσα απ τα βαθη της καρδιας μου σας ευχαριστω εσενα και τα υπολοιπα αδερφια,που μας χαριζεται αυτο το μοναδικο ταξιδι συγκινησης!

  10. Αυτοί που κάνουν dislike, είναι αυτοί που έλεγαν πως μας δουλεύει ο κάβουρας και πηγαίνει τα χώματα πέρα δώθε μάλλον… Τώρα γατάκια πηγαινοφέρνει το στέγαστρο!Μας δουλεύει ο Μελ… Φράγκο δεν έχει βάλει…. Ααα ΑΒ περαστικά σου! Καλημέρα μεγάλε, μας έφτιαξες την μέρα, διπλό μες το Οακα το βράδυ!

  11. Αυτό το γήπεδο είναι η υποβάθμιση της ΑΕΚ….
    20 μήνες χωρίς νίκη σε ντέρμπυ.
    Και ντέρμπυ τα ματς με Ατρόμητο και Βόλο.
    Πελάτες του παοκ στο κυπελο.
    Γ εθνική.
    Ρόστερ της πλάκας κάθε χρόνο.
    Διαλύει την ομάδα ο Απστεωνιδης……
    Ένα 3μπαλο να αρπάξουμε απ' τον βαζελο να πάμε πάτο……
    Αλλά φτιάχνει γήπεδο ο κερατάς….

  12. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΛΛΛΑΓΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΠΡΕΝΟΓΛΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΓΙΑ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ? ΗΤΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ?

  13. Οτι στραβό κι αν συμβαίνει στην ομάδα, βλέπεις αυτο και γαληνεύεις…
    Βλέπεις αυτο και ξέρεις οτι ολα πήραν το δρόμο τους…
    Α ρε πατερούλη, δεν προλάβαμε να μπούμε μαζί, θα πάρω το εγγόνι σου όμως και θα πάω και θα είσαι κι εσύ εκεί μαζί μας.

  14. Εαν μεσοπροθεσμα βοηθησει η ΑΕΚ ολες οι στεγες των γυρο κτισματων να βαλουν κεραμιδια το θεαμα θα ειναι πραγματικα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: