ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια ιαματική πηγή διαδίδει την πληροφορία ότι πας για επίσημος μεταφραστής Ιταλικών της ομάδας. Εύγε! Πάντα τέτοια!

  2. Μιχάλη, καλησπέρα.
    α) Τα πρόσθετα στοιχεία στήριξης του στεγάστρου (αυτά τα σχήματος Π με το "λάθος χρώμα") ήδη αφαιρέθηκαν από την πλευρά της οδού Καππαδοκίας χθες Παρασκευή.
    β) Ο Μελισσανίδης δεν έχει καμιά δουλεία με την διαδικασία της 9/12. Απλώς μπορεί να παραστεί, όπως και η Ερασιτεχνική ή όποιος άλλος πρέπει, τιμητικά. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ του ΕΡΓΟΥ θα υπογραφεί μεταξύ του αναδόχου (ΙΝΤΡΑΚΑΤ) και του υπεύθυνου του έργου (Περιφέρεια Αττικής).
    γ) Τα κυρίως έργα θα έλθουν αργότερα. Προηγούνται η εκπόνηση σχεδίου κυκλοφοριακών και συγκοινωνιακών ρυθμίσεων, που θα συντάξει ο ανάδοχος με την τροχαία και θα εγκρίνει η Περιφέρεια. Ακολουθούν η εγκατάσταση του εργοταξίου και η μετακίνηση των δικτύων των ΟΚΩ.
    δ) Στις 11/12/2019 το ΠΕ.ΣΥ. Αττικής θα εγκρίνει τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2020. Εκεί θα δούμε ποια ποσά θα διατεθούν για τα έργα που μας ενδιαφέρουν για το 2020.
    http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=33645:27i-synedriasi-p-s-2019&catid=123&Itemid=98
    ε) Για το προβληματισμό σου γενικά συμφωνώ, αλλά προσθέτω ότι εγώ (ως καλός φίλος πάντα) θα ήθελα η διοίκηση με μια "ιστορική" συνέντευξη τύπου να αποσαφηνίσει κάποια θέματα. Ειδάλλως θα σέρνεται αυτή η αμφιβολία, η γκρίνια κ.τ.τ. που μαθηματικά θα οδηγήσουν σε μαζική αποστασιοποίηση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

  3. Μιχαλακη εισαι τρέλα
    Με την κιτρινη φανέλα. ……..
    Λοιπον φιλαράκι καλα κάνεις και τους τα χώνεις σε αυτους που τα ισοπεδωνουν ολα .αλλα δε νομιζω πως υπάρχει σωτηρία γι αυτους αφου βγαζουν ολα τα κομπλεξ τους στο γήπεδο στην ΑΕΚ και γενικά στη ζωη τους αφου στο σπίτι εχει παντοφλα……εεεε καπου πρέπει να πουν τον πονο τους….μην πολυ δίνεις σημασία σε μιζερους…..
    Τωρα πληροφορία : μολις μπει η μεμβράνη και στο νοτιο τομεα τα νταμακια θα ειναι 42/54 και θα υπαρξουν προσωρινά 3 κενα σε κάθε πυλωνα συνολο12 ωστε να γινουν καποιες εργασίες εκεί
    Μονο ΑΕΚ και οσοι βρουν το δρόμο σημερα για το ΟΑΚΑ μονο σηριξη….μονο φωνη…ΑΕΚ μονο ΑΕΚ

  4. Γεια σου Μιχάλη! ΑΕΚ σημαίνει χαρμολύπη, σημαίνει Ρωμηοσύνη, σημαίνει ιδέες που δεν μπορούν να ακολουθήσουν ή να κατανοήσουν οι πολλοί που ασχολούνται μόνο με γεγονότα, σημαίνει όραμα. Δεν κολλάμε πουθενά, προχωράμε όπως εμείς ξέρουμε!

  5. Μιχαλη για εμενα κανενας προπονητης δεν φταιει. Το 90% σε μια ομαδα ειναι οι παιχτες. Οταν δεν εχεις παιχτες τι να σου κανει ο προπονητης.
    Με τον Μανολο μια φορα εκατσε που πηρε το 150% απο καθε παιχτη. Παιχτες του 5 και του 6 επαιζαν καθε αγωνιστικη για 9. Εγινε μια υπερβαση απιστευτη αλλα ξαναγυρισαμε στον κανονα. Ας ειχε παιχτες και πρωταθλημα θα επαιρνε και ο Κωστενογλου.

    Εαν δεν φερει παιχτες θα καει και ο Ιταλος οπως και οι προηγουμενοι. Προσωπικα δεν στεκομαι καθολου στον Ιταλο το μονο που ελπιζω και περιμενω ειναι οτι με την ολοκληρωση του γηπεδου θα επενδυθουν σοβαρα ποσα σε παιχτες.

    Μεχρι τοτε ομως δεν ξενερωνουμε ΠΟΤΕ.
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

  6. Γεια σου Μιχάλη. Συμφωνώ απόλυτα μρ ότι είπες γι αυτούς που κοροϊδεύουν την ομάδα. Το σωστό είναι να γίνεται κριτική για να υπάρχει βελτίωση και όχι να αρχίσουν να βρίζουν και να ειρωνεύονται. Κατά την γνώμη μου ο κωστενογλου δεν φέρει απόλυτη ευθύνη για τα τελευταία αποτελέσματα της αεκ.Ο άνθρωπος φαίνεται ότι αγαπάει την ομάδα και το κάνει από την καρδιά του και το έδειξε και σήμερα με τις δηλώσεις του. Αυτούς τοθς παίκτες είχε αυτά μπόρεσε και κατάφερε. Δηλαδή και ο γκουαρντιολα να έρθει στην αεκ δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά. Το θέμα είναι να έρθουν παίκτες οι οποίοι να είναι καλοί και να παίζουν για την φανέλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: