Σάββατο 26/10/2019
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!
Καλό τριήμερο σε όλους!

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστώ προεδρε των προέδρων κ. Δημήτρη μελισσανιδη να είσαι γερός και πολύχρονος για το στολίδι που φτιάχνει ς για την οικογένεια της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.

  2. Κάνω λάθος ή στην πλευρά του πεταλου το σκεπαστρο αποτελείται απ διαφορετικά σε πλατος κομμάτια (δεν εννοώ τις γωνιές) πράγμα που το κάνει ακόμη πιο άσχημο?

  3. το μισό έτοιμο είναι κι απ τα επίσημα.. μια χαρά την άλλη βδομάδα θα έχει τελειώσει και θα ξεκινήσουν να το ντύνουν και μένει η πλευρά της σκεπαστή.. έτσι όπως το πάνε μέχρι αρχές Δεκέμβρη θα έχουν τελειώσει.. μετά θα μένουν οι λεπτομέρειες. Σφαίρα το πάνε οι Ιταλοί.

  4. Καλημέρα Θανάση
    Αλλο ενα υπεροχο βιντεο αεροπλανατο…..χαχαχαχα
    Χρόνια Πολλά στους εορυαζοντες και στην προεδραρα μας τον κ . Μελισανιδη που μας φτιάχνει την γηπεδαρα μας.χωρις αυτον ξερετε τι θα ηταν ακομη το οικοπεδο…..

  5. Φίλε, Θανάση, μας έχεις γίνει μια όμορφη συνήθεια… Συνέχισε έτσι, πάντα ψηλά σαν τον αετό μας. Καλό Σ/Κ σε όλους αδέρφια, και Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν!

  6. Χρόνια πολλά σε όλους είτε γιορτάζετε Δ.Μ. είτε όχι για να χαιρόμαστε αυτό το στολίδι. Μία ερώτηση κρίσεως θα θέσω, δεν είναι προσβολή για τους Ιταλούς που φτιάχνουν το στέγαστρο να τους υποχρεώνουμε να κάθονται την 28 Οκτώβρη και να γιορτάζουν την ήττα τους από τούς Έλληνες το 1941. Μήπως να τους βάλουν να εργαστούν για να μην έχουν τιποτε ψυχολογικα προβλήματα.
    ΚΑΠΤΕΝ ΤΟΥ ΑΕΡΑ… ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ…

  7. Επειδη μενω εξωτερικο και δεν εχω ενημερωση περα απο τα βιντεο(Ευχαριστω spark21),εκτος απο το σκεπαστρο και τα σκαλοπατακια περιμετρικα, γινεται αλλη δουλεια στο γηπεδο?πχ ηλεκτρολογικα,υδραυλικα?

  8. Η ομορφιά δεν παύει να είναι υποκειμενική. Οι παροιμίες όμως πολλές φορές δεν είναι. Π.χ. της ΤΗΣ ΣΤΡΑΒΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ! Φλόγα είσαι άπαικτος. ευχαριστώ.

  9. Φιλε Θανασαρε ευχαριστουμε για τα υπεροχα Αεροπλανικα σου βιντεο !!!
    Χρονια Πολλα στους εορταζοντες-ζουσες!!
    Χρονια Πολλα στον Προεδρο μας Δημ Μελισσανιδη !!

  10. Παιδες να κανω μια ερωτηση? Το σκεπαστρο αφου τοποθετηθει σε ολες τις πλευρες μετα θα βαφτει κιτρινο? θα μπει κιτρινη μεμβρανη? Η θα παραμεινει ασπρο σε χρωμα..

    Ανυπομονουμε σαν τρελοι να μπουμε μεσα..

  11. αντε να τελειωσουν οι Ιταλοι να φυγουν κ οι γερανοι κ μετα λογικα θα μπορεις να το πετας κ μεσα !!!εκει να δειτε πλαναα

  12. Συνέχισε να μοιράζεις πόνο στους μίζερους!!!! Σε ευχαριστούμε για αυτό που κάνεις με τόσο μεράκι και τόσο επαγγελματισμό!!!

  13. Αν και ολυμπιακος ευχομαι ολοψυχα να ευχαριστηθειτε αυτο το στολιδι. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ εχει αναγκη τετοια γηπεδα για να μπορουν οι ομαδες μας να κανουν καλυτερη πορεια στην ΕΥΡΩΠΗ. Θα το επισκεφτω οταν ειναι ετοιμο φυσικα. Συγχαρητηρια και για το montaz ξερω τι δυσκολο ειναι κανω παρομοια δουλεια…

  14. Περημενουν τωρα την πολιτια να φτιαξει τον πεζοδρομο ,μα ειναι πραματα αυτα .Ας ριξουν τρια ανατρεπομενα με αμμο εκει στα φρεατια να το φερουν παραλληλα στο ιδιο υψος και να ενωσουν της σωληνες pvc με της υδατοδεξαμενες και να βαλουν ενα μουσαμα πλατος π.χ δυο μετρα το οποιο θα συλεγει τα βροχονερα στα φρεατια .Και ας συνεχισουν να κλεινουν το σκεπαστρο απο τα πλαγια

  15. Μπορεί να μην είμαι ΑΕΚ (γενικά δε υποστηρίζω ΚΑΜΙΑ Ελληνική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια γιατί έχω σιχαθεί το Ελληνικό πρωτάθλημα) αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Το γήπεδο είναι αστέρι και δείχνει να μην ζηλεύει τίποτα από τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Μακάρι όσοι πάνε σε αυτό το γήπεδο να δούνε αγώνες χωρίς έκτροπα και νικητής να βγαίνει πάντα το θέαμα.

  16. Τα dislike στον πάτο σας… Ότι πιο όμορφο αυτές τις μέρες που μας ηρεμεί.. άντε να μπούμε μέσα δεν αντέχω άλλο ρε μάγκες…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: